Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Ο Κώστας Δημόπουλος ήταν τελικά αυτός που έλαβε το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Μετά από μεγάλη αναμονή ημερών τελικά ανακοινώθηκε και επίσημα.

Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ










ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ 
Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.
Οι θεσμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται. Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο «Καλλικράτης», περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο.
Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, δίνει πρώτη προτεραιότητα στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας.
Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Σήμερα προτείνουμε στις αντίστοιχες τοπικές κοινωνίες τους:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Α/Α ΔΗΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 Αλεξάνδρειας Δημητριάδης Φώτιος Δήμαρχος Πλατέος
2 Βέροιας Τσαβδαρίδης Λάζαρος Πρώην Βουλευτής Ημαθίας
3 Νάουσας Γώγος Βασίλειος Χειρουργός Οδοντίατρος
ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Α/Α ΔΗΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 Δίου – Ολύμπου Δημόπουλος Κώστας Δικηγόρος, υποψήφιος Βουλευτής

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxxaxaxaxaxaxa kaloooo e kati tetoia kanei i nea dimokratia k den tin vlepw na vlepei kivernisi gia ta epomena 40 xronia tora... an einai dinaton na dosoun to xrisma se kapoion pou apetixe se duo eklogikes anametriseis einai gia gelia

Unknown είπε...

μονο ο δημόπουλος μπορει να κερδίσει το Δήμο, όσα γράφει ο παραπάνω και βέβαια δεν ισχύουν γιατό ο Δημόπουλος είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που διπλασίασε (92%) τις ψήφους του ενώ η ΝΔ έπεσε 10,3%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

einai eukolo na diplasiaseis tis psifous sou otan aggizoun sxedon tripsifio ari8mo...poios dimopoulos re paidia o anyparktos...

anna είπε...

auto me to diplasiasmo oraio mou akougetai...loipon ta pragmata einai pio apla apo oso fainontai.edo stis proigoumenes ekloges kseroume oloi oi kateriniotes oti alloi duo vouleutes trogontousan metaksi tous. logiko itan stin oli fagomara na kerdisei kati autos...alla k pali den pire tipota...diladi ti pisteueis oti mporei na kanei sto dimo diou olympou?

oliverkahn είπε...

re paidia afou dimos einai tou papathanasiou gt trogosaste??

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε Δημοπουλε τι τους εκανες παλι;Εχασαν τον υπνο τους τα λαμογια με τον "ανυπαρκτο" που εμπλεξαν.Με τον Τσιφ θα την εβγαζαν ζαχαρη και χαλαρααα,τωρα ομως τα κοζια αλλαζουν.
Και που εισαι "ανυπαρκτε";Βγαλε τωρα και τους μισούς σου υποψηφιους για να ζαλιστουν ολοι με τις επιλογες σου.Και λεω τους μισους για να μην τους φοβισεις και την κανουν με ελαφρα.

Ν.Εφεσσος

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια στημενα ολα για να βγει ο επαγγελματιας δημαρχος,πιθανολογω οτι εχει διασυνδεσεις στη κεντρικη της ΝΔ,χαχα!!Μα ειναι πραγματα αυτα!!!

Related Posts with Thumbnails