ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Ε.ΠΟ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΚΕΠΟ Πιερίας σας υπενθυμίζει την κίνησή μας που σκοπός της αυτή τη φορά είναι η συλλογή τροφίμων. Γνωρίζουμε πως η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη γι’ όλους. Παρόλ’ αυτά ακόμη και με το λίγο ο καθένας, θα μπορούσε να συμβάλει στην προσπάθειά μας αυτή, μιας και υπάρχουν οικογένειες στο νομό μας που δεν έχουν ούτε τα’ απαραίτητα. Είναι κρίμα να υπάρχουν οικογένειες και ιδιαίτερα παιδιά που καθημερινά να ψάχνουν κάποιο τρόπο να εξασφαλίζουν ακόμη και τη βασική τροφή...


Να θυμάστε η ΚΕΠΟ δεν είμαστε μόνο εμείς , είναι όλοι αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν το συνάνθρωπό τους. Εμείς σας δείχνουμε απλά τον τρόπο.

Θα θέλαμε επίσης να καλέσουμε και όλους τους επαγγελματίες του νομού μας (με είδη τροφίμων) που επιθυμούν και αυτοί με τη σειρά τους να συνεισφέρουν, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της ΚΕΠΟ 6970411478 ή να μας στείλουν κάποιο μήνυμα.

Σημείο συνάντησης ορίζεται (όπως και την προηγούμενη φορά ) το εκκλησάκι μπροστά στη Θεία Ανάληψη (απέναντι από το ταχυδρομείο) η 1 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη. Ώρα 20:30.Όλη η Πιερία μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια….!!!


Με εκτίμηση,
Μακρίδης Μ. Νίκος
Συντονιστής – επικεφαλής
ΚΕΠΟ Ν. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails