Δωρεάν προγράμματα για μαθητές και φοιτητές από τη Microsoft

Το να είσαι φοιτητής στην Ελλάδα απαιτεί πολλά έξοδα, και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης η αγορά γνήσιου λογισμικού είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σε αυτό τον οδηγό θα δείτε πως μπορείτε να καταβάσετε γνήσια προγράμματα, τα οποία προωθεί η Microsoft σε φοιτητές και μαθητές μέσω του Dreamspark.
Το DreamSpark δίνει... αρκετά προγράμματα τα οποία είναι χρήσιμα για φοιτητές και μαθητές, αλλά δυστυχώς δεν περιλαμβάνει τα Windows 7 και το Office. Μερικά από τα προγράμματα έιναι:
Visual Studio 2010
Windows Phone Development
Windows Server 2008 R2
Expression Studio 4
SQL Server 2008
και άλλα!
Step 1

Επισκεφθείτε τη σελίδα του DreamSpark (link στο τέλος του άρθρου) και επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να κατεβάσετε. Εάν θέλετε περισσότερα από 1 προγράμματα, ακουλουθείτε την ίδια διαδικασία ξανά.


Step 2

Αρχικά θα πρέπει να συνδεθείτε στο Dreamspark για να επιβεβαιώσετε ότι είστε φοιτητής ή μαθητής. Πατήστε το κουμπί "Sign In".



Μορείτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας Windows Live. Τα στοιχεία του λογαριασμού σας για το σχολείο σας ή τη σχολή σας θα τα δώσετε στο τελευταίο βήμα.


Step 3

Μόλις συνδεθείτε θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας. Πατήστε το κουμπί "Get Verified".



Θα σας ανοίξει μια φόρμα επιβεβαίωσης, απ'όπου επιλέγετε τη χώρα σας, επιλέγετε εάν είστε μαθητής ή φοιτητής και κάνετε κλίκ στην επιλογή "Get verified through my school". Τέλος πατάτε στο κουμπί "Continue".



Τέλος επιλέγετε το σχολείο σας εάν είστε μαθητής ή τη σχολή σας εάν είστε φοιτητής. Θα μεταφερθείτε στη σελίδα του σχολείου ή της σχολής σας απ'όπου θα επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας με το λογαριασμό που έχετε εκεί.



Μετά από αυτή τη διαδικασία θα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή που επιλέξατε. Για επιπλέον εφαρμογές ακολουθείστε τον οδηγό από την αρχή.

Microsoft Dreamspark


πηγή: pcsteps.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails