Όλα έτοιμα στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Κατερίνης


Την ικανοποίηση της εξέφρασε η πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής και Βρεφονηπιακής Μέριμνας του Δήμου Κατερίνης κα Πόπη Μπατάλα για την ετοιμότητα των παιδικών και βρεφικών σταθμών που είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα παιδιά από 1η Σεπτεμβρίου που ξεκινά το σχολικό έτος.
Η καλύτερη επιβράβευση όπως τονίζει η κα Μπατάλα είναι οι απόψεις των γονέων που δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την παροχή των υπηρεσιών.


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Οι γονείς δηλώνουν ότι...
είναι πολύ ικανοποιημένοι και για αυτό και κάθε χρόνο έχουμε πολλές επανεγγραφές αφού βλέπουν ότι γίνεται ουσιαστική δουλειά και όλοι φροντίζουμε για το καλύτερο. Μάλιστα φέτος είχαμε κάποια προβλήματα, επειδή είχαμε αρκετές συνταξιοδοτήσεις, όμως το προσωπικό που υπάρχει κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταπεξέλθει πλήρως και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα".
Σε ότι αφορά τις συντηρήσεις των κτιρίων και τις όποιες παρεμβάσεις χρειάστηκαν αυτές έχουν ήδη γίνει όπως είπε η πρόεδρος δεν υπάρχουν προβλήματα.
Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κατερίνης φιλοξενούν περίπου 550 παιδιά, στους παιδικούς σταθμούς της Κατερίνης ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο Δήμος Κατερίνης είναι ο 6ος δήμος πανελλαδικά που ικανοποιεί αιτήσεις των γονέων που υποβάλλονται. Όπως πρόσθεσε η κα Μπατάλα "η καλύτερη διαφήμιση είναι αυτή που γίνεται από τους ίδιους τους γονείς".

pieria-gr.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails