Η ανωνυμία στο διαδίκτυο!!!

Γιάννης Πρεβενιός

Τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύ συζήτηση για τα Blogs τους Bloggers την ανωνυμία και τις απειλές που συνεπάγονται από αυτήν. Όλα αυτά για μένα είναι εκ του πονηρού και στόχο έχουν την διασπορά φόβου και αργότερα αν τα καταφέρουν την φίμωση των ανώνυμων και ευπρεπών Bloggers για να πάψουν να γράφουν και να σχολιάζουν τα κακώς κείμενα της Πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.
Κάποτε τα μέσα ενημέρωσης υπηρετούσαν....


την κοινή γνώμη (ως λειτούργημα) παρέχοντας πληροφορίες και ασκώντας κριτική στην εξουσία μάλιστα αν θυμάστε ονομαζόταν και 4η εξουσία. Όμως τα τελευταία χρόνια που οι μεγαλοκαναλάρχες οι μεγαλοεκδότες έγιναν μεγαλοεργολάβοι, μεγαλοπρομηθευτές και αναμείχθηκαν σε μεγάλα κρατικά έργα και προμήθειες του Δημοσίου τα πράγματα περιπλέχτηκαν επικίνδυνα.
Οι συγκεκριμένοι κύριοι στο βωμό των δικών τους συμφερόντων λειτούργησαν κατά περίπτωση με ιδιοτελή τρόπο απέναντι στην εξουσία άλλες φορές αποκρύπτοντας από τον λαό γεγονότα και βλοσυρές καταστάσεις και άλλες φορές παραπληροφορώντας για να πετύχουν εκβιαστικά τα προσδοκώμενα για αυτούς οφέλη.
Πιστεύω λοιπόν ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι φοβούμενοι ότι το όλο και αυξανόμενο προς τα μέσα τους κανάλια και εφημερίδες γύρισμα της πλάτης μεγάλη μερίδας του λαού αλλά κυρίως των νέων, τους χαλάει ή μάλλον τους αποδυναμώνει την ισχύ και την δυνατότητα να κατευθύνουν ή ακόμα να κατεβάζουν και να ανεβάζουν κυβερνήσεις.
Να είστε λοιπόν σίγουροι φίλες/οι Bloggers ότι μας περιμένει ένα ανηλεής πόλεμος ο οποίος θα περιέχει προβοκάτσιες, απειλές, και συκοφαντίες με σκοπό να ελέγξουν και να αποδυναμώσουν τις φωνές μας. Θα σκαρφιστούν και θα κάνουν πολλά για να μας υποχρεώσουν να γυρίσουμε στα μαγαζιά τους δηλ. να διαβάζουμε τις εφημερίδες τους και να βλέπουμε τις ειδήσεις τους με τους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους τους.
Πρέπει να αντισταθούμε και να μη τους κάνουμε την χάρη απαντώντας στις ανώνυμες χυδαιότητες των προβοκατόρων που γράφουν κάτω από τις αναρτήσεις και τα σχόλια μας υβριστικά και άσχετα κείμενα προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν ή να γελοιοποιήσουν τις σκέψεις μας.
Εγώ έχω διαλέξει να γράφω επώνυμα αλλά πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια και τις απόψεις πολλών ανωνύμων φίλων.
Εδώ θέλω να επισημάνω ότι στο κείμενο ενός ανώνυμου φίλου ας πούμε για τον Πρωθυπουργό θεωρώ πιο χρήσιμη και αληθινή την καταγγελία του ως ψεύτη και ανίκανο (γιατί μπορεί να βάλει το σύνδεσμο με το βίντεο των προεκλογικών του ψεύτικων δεσμεύσεων) παρά να τον βρίζει Μ@@@@α ή να αναθεματίζει την μητέρα και τα αδέρφια του.
Θεωρώ λοιπόν ότι τέτοια κείμενα με ύβρεις και απειλές το μόνο που κάνουν είναι να οπλίζουν την φαρέτρα των πολέμιων της ανωνυμίας την οποία οι κύκλοι αυτοί για τους παραπάνω λόγους που σας ανάφερα θέλουν να την κάνουν συνώνυμο της χυδαιότητας της ανοησίας ακόμα και της τρομοκρατίας. Από εμάς λοιπόν, ανώνυμους και μη, εξαρτάτε να απομονώσουμε τους μισθοφόρους για την κατάργηση του δικαιώματος μας να εκφραζόμαστε ελεύθερα!!!


Πηγή: ksipnistere.blogspot.com

1 σχόλιο:

andromedios είπε...

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_2594.html

Related Posts with Thumbnails