Νέο σκάνδαλο! Μετάθεση του γιου του υποστράτηγού Μαλτέζου στον...μαντρότοιχο του σπιτιού του

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Νέο σκάνδαλο με μετάταξη στρατιώτη που είναι ο γιος του υποστράτηγου Άγγελου Μαλτέζου που θα φθάσει να υπηρετεί ακριβώς δίπλα από το σπίτι του! Ο μαντρότοιχος του στρατοπέδου του είναι κολλητός με το σπίτι του!
Ο γιος του υποστράτηγου αν και έχει τελειώσει γεωπόνος μετατάχθηκε στο ΟΠΛΟ Τεχνικού, εκεί που είναι διευθυντής ο μπαμπάς του!
Τοποθετήθηκε στο ΤΕΧΝΙΚΟ Πάτρας και μάλιστα με ειδικότητα ηλεκτροτεχνίτη τροχοφόρων οχημάτων!
Με αυτή την ειδικότητα θα...


μετατεθεί στην 301 εργοστασιακή βάση της Αθήνας, όπου η μια πλευρά της μάντρας του στρατοπέδου συνορεύει με το σπίτι του!
Να ήταν μόνο αυτό; Στην συγκεκριμένη βάση η εκπαίδευση διαρκεί 3 μήνες κάτι που σημαίνει ότι θα έχει φθάσει στο μισό της θητείας του. Όταν λοιπόν φθάσει μέχρι εκεί τότε μπορεί και να μην πάρει μετάθεση στην παραμεθόριο αφού είναι 8μηνίτης όπως και ο γιος του Μάκη.

Καταλαβαίνετε τι γίνεται στον Ελληνικό στρατό με τα παιδιά των δημοσιογράφων των στρατηγών των καλλιτεχνών και των παιδιών που γεννήθηκαν από άλλους μπαμπάδες.

Αν αυτός είναι ο στρατός σας κ.Αρχηγέ του ΓΕΣ να το χαίρεστε αλλά όλοι εμείς τον πληρώνουμε και μαζί τα φανταράκια που υπηρετούν σε διάφορες μονάδες της Ελλάδος όπως και οι αξιωματικοί.
κ.Υπουργέ μήπως πρέπει να τα δείτε όλα αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails