…Ολοταχώς προς την Α2 η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου

«Θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας για μια φορά ακόμα υπερήφανη», δηλώνει αθλήτρια της ομάδας
Αφού τελείωσαν οι σχολικές εξετάσεις, οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας του Πιερικού Αρχελάου είναι πλέον καθημερινές και έτσι το αισιόδοξο κλίμα που επικρατεί, προμηνύει θετικές εξελίξεις για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία των γυναικών.
Το πρόγραμμα των αγώνων του Ειδικού Πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 που συμμετέχει η κατερινιώτικη ομάδα και που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, έχει ως εξής:
Σάββατο 26 Ιουνίου, 19.45 ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
Κυριακή 27 Ιουνίου, 18.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
Δευτέρα 28 Ιουνίου, 18.00 ΓΣΚ Λασσάνης – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
Τρίτη 29 Ιουνίου
, 19.45 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΓΕ Ολύμπια.
Κατά την πρόσφατη προπόνηση που είχε η ομάδα, ο προπονητής της Μίλτος Μηλιάτης και αθλήτριες έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Mηλιάτης Μίλτος – προπονητής: «Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια απ΄ όλους μας. Τη Διοίκηση, τον προπονητή και τις παίκτριες έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 26 Ιουνίου που θα ριχτούμε στη «μάχη» των μπαράζ. Ενώ όλες οι ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας και της συντήρησης, εμείς μαζί με τους άλλους συνδιεκδικητές των τριών θέσεων για τη Α2 εθνική κατηγορία, είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε με μεγάλες εντάσεις και φυσικά οι κλιματολογικές συνθήκες δεν είναι «σύμμαχοι» στην προσπάθειά μας αυτή. Τα πείσμα όμως και το πάθος των κοριτσιών για διάκριση, υποβαθμίζουν όλους αυτούς τους αστάθμητους παράγοντες. Είμαστε σε εξαιρετική σωματική και ψυχολογική κατάσταση, αλλά δεν αφήνουμε τον ενθουσιασμό να μας «απογειώσει», παρά μόνο την καλή απόδοση για την επίτευξη του στόχου στους αγώνες, που δεν είναι άλλος από το ένα εκ των τριών εισιτηρίων που οδηγούν στην Α2. Θέλουμε να πούμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο και φυσικά να καλέσουμε το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να μας στηρίξει με την παρουσία του στη Σταυρούπολη στις 26, 27, 28 και 30 Ιουνίου».
Ζουγκουρίδου Δώρα: «Προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια και είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε το καλύτερο και το χειρότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε αποφασισμένες να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας σε αυτούς τους αγώνες. Φυσικά μια επιπλέον βοήθεια στην προσπάθεια μας αυτή, είναι σίγουρα η παρουσία των φιλάθλων μας στη Θεσσαλονίκη».
Μουστακίδου Νατάσα: «Πιστεύω με την λίγη εμπειρία που έχω από τέτοιου είδους αγώνες είναι ότι προπονούμαστε σωστά και δυνατά. Η προσπάθεια μας είναι αδιάκοπη, συνεχής και θα κορυφωθεί από τις 26 έως 30 Ιουνίου, όπου θα διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Εγώ θα ευχηθώ να έχουμε υγεία και πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και φυσικά να ευχηθώ στις 30 Ιουνίου να πανηγυρίζουμε με τους φιλάθλους μας την άνοδό μας στην Α2».
Σιώκου Μαριλένα: «Μια προσπάθεια που άρχισε πλησιάζει προς την κορύφωσή της στη Σταυρούπολη. Είμαι πολύ περήφανη που ανήκω σε αυτή την ομάδα και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας. Υπάρχει αισιοδοξία και ενθουσιασμός αλλά ο προπονητής μας τον χαλιναγωγεί και μας κρατάει προσγειωμένες στο έδαφος. Θέλω να πετύχουμε στον στόχο μας και θέλω να βρίσκονται όλοι όσοι πιστεύουν στην ομάδα αυτή στους αγώνες για να μας ενισχύσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας για μια φορά ακόμα υπερήφανη».
ΦΩΤΟ:
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails