Άσχημα μαντάτα για το …κόμμα της κ. Μπακογιάννη!

Δεν ξεκινήσαμε καλά!
Καθόλου καλά!
Η ελπίς της πατρίδος, το πολυθρυλούμενο κόμμα, που θα φέρει τα πάνω κάτω στα πολιτικά πράγματα της χώρας ανατρέποντας συθέμελα το πολιτικό σκηνικό της χώρας, μόλις και μετά βίας στην πρώτη του δημοσκοπική καταγραφή συγκεντρώνει το 3.5% των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος;
Ποιος το λέει αυτό;
Μα η δημοσκόπηση που δημοσιεύει αύριο η Real News , των κυρίων ...

Χατζηνικολάου και Κουρή (για να μην ξεχνιόμαστε).
Και επειδή το 3.5%, είναι αποκαρδιωτικό και σχεδόν απαγορευτικό για να ιδρύσεις κόμμα, είπανε να το αυγατίσουνε λίγο και έτσι πρόσθεσαν και ένα επί πλέον 7.3% που λέει ότι …μάλλον θα το ψηφίσει!!!
Σημειώστε και ένα άλλο στοιχείο που αναμένεται να προκαλέσει εκρήξεις. Το 20% των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ, λοξοκοιτάζουν προς το κόμμα (όταν, εάν και εφ΄ όσον δημιουργηθεί) της κυρίας Μπακογιάννη.
Είμαι βέβαιος ότι θα πέσει μεγάλος διχασμός στην Πολυκατοικία της Αραβαντινού όταν συναντηθεί ο πάτερ φαμίλιας με το πραγματικό και το πολιτικό του παιδί.
Στηρίζοντας το ένα, μπορεί να τα ξεπαστρέψει και τα δυο!
Και είναι μεγάλο το δίλημμα, γιατί τουλάχιστον το ένα το είχαν για σίγουρο!
Να υπενθυμίσω ότι ένα άλλο κόμμα , το ΚΕΠ του κ. Αβραμόπουλου, ξεκίνησε με ένα αξιοπρεπές ποσοστό του 15%. Άσχετα, αν μετά το έπνιξαν οι δημοσκοπήσεις και δεν κατέβηκε ποτέ στις εκλογές.
Με τέτοιες δημοσκοπικές εκτιμήσεις, η κυρία Μπακογιάννη δεν έχει καμιά τύχη και θα το σκεφτεί εκ νέου το εγχείρημα. Βέβαια η ματαιοδοξία της είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να το διαπράξει.
Αν, όμως, στη φάση αυτή, καταγράφει αυτά τα ποσοστά, θα πρέπει κανένας να είναι ο ορισμός της αισιοδοξίας για να ελπίζει σε κανένα θαύμα.
Και όσο η οικονομική συγκυρία θα εντείνεται, ο λαός θα θυμάται ότι η κα. Μπακογιάννη, είπε ναι στα μέτρα της Κυβέρνησης Παπανδρέου.
Αν συνεχίσει έτσι, το πιθανότερο είναι να τη δούμε….υπουργό του κ. Παπανδρέου γιατί με τέτοια ποσοστά δύσκολα θα βρει στελέχη να την ακολουθήσουν. Ακόμα και ο Κυριάκος θα το σκεφτεί!

Λοξίας

(FactorX: δεν αντέχω και θα ξαναθυμίσω την μειοψηφία του 1% Ευρυτανίας – Χανίων)

.antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails