Θεσσαλονίκη: Απανωτές επιθέσεις με γκαζάκια

Η τελευταία έγινε στις 11.00 το πρωί, έξω από το σπίτι του πρώην προέδρου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, Δημήτρη Γουσίδη.

Μετά το μπαράζ των εμπρηστικών επιθέσεων... της περασμένης Παρασκευής, σήμερα σημειώθηκε νέο τριπλό "χτύπημα" στη Θεσσαλονίκη, με συμβολικούς στόχους, που προκάλεσαν μικρές μόνο υλικές ζημιές.

Tο πρώτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα, έξω από το διαμέρισμα του γενικού γραμματέα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Σωτήρη Ζαριανόπουλου, στον 8ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Αχειροποιήτου. Όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός από γκαζάκια δεν εξερράγη, ωστόσο προκλήθηκε φωτιά που είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρής έκτασης υλικές ζημιές.

Σχεδόν ταυτόχρονα, στις 02.00 τα ξημερώματα, παρόμοιος μηχανισμός εξερράγη έξω από το διώροφο σπίτι αρχιφύλακα, στην οδό Αγάθωνος στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Στις 11.15, το πρωί, άγνωστοι πυροδότησαν μηχανισμό έξω από το σπίτι του τέως προέδρου της ΕΣΗΕΜ-Θ Δημήτρη Γουσίδη, στην οδό Μοργκεντάου. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails