Σχετικά με το άρθρο μας "ΚΕΠΟ:Εθελοντισμός ή αυτοπροβολή;"

Αγαπητέ κύριε Πατζιάλα,
Για κάποιον περίεργο λόγο όπως φαίνεται δεν γίναμε κατανοητοί και προφανώς μας παρεξηγήσατε. Εμείς δεν σχολιάσαμε ποτέ αρνητικά την κίνηση. Σχολιάσαμε και αναρωτηθήκαμε για τα πραγματικά αίτια της συγκεκριμένης κίνησης-πρωτοβουλίας.
Ως χωριατομπλογκ που είμαστε, όπως κάποιοι μας αποκάλεσαν, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το θέμα διαφορετικά. Ας το κάνουμε με τη μέθοδο της σύγκρισης....


Παρακάτω θα δούμε τρεις φωτογραφίες απο φωτογραφικά άλμπουμ στο facebook. Η μία είναι απο την συλλογή ρούχων της ΚΕΠΟ. Η δεύτερη είναι από την χθεσινή δραστηριότητα της ΚΕΠΟ και η τρίτη είναι από εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης.


Κοιτώντας προσεκτικά τις 3 εικόνες και ψάχνοντας και λίγο στο τμήμα γυναικών της ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης θα δούμε κάποιες ομοιότητες που μας δίνουν το δικαίωμα να ισχυριζόμαστε πως η "παρέα" που αποτελούσε τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης τώρα αποτελούν την ΚΕΠΟ. Μας δίνει κάθε δικαίωμα να ταυτίζουμε αυτά τα δύο και δεν μπορείτε να το αρνηθείτε.
Κάπου εδώ ξεκινάνε και μια σειρά περίεργων συμπτώσεων:
1. Τα άτομα που ταυτίζονται στις 3 φωτογραφίες εντελώς, συμπτωματικά πάντα, στηρίζανε στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ τον χαμένο Κ. Χατζή.
2. Τα άτομα αυτά, εντελώς συμπτωματικά πάλι, ανήκουν στο ίδιο πολιτικό-βουλευτικό γραφείο(δεν το κατακρίνουμε απλά επισημαίνουμε τη συμπτωση.Άλλωστε ο κ. Κουκοδήμος μας είναι απόλυτα συμπαθής).
3. Και στην αναφερόμενη ΟΝΝΕΔ αλλά και στην ΚΕΠΟ ηγήτω ο κύριος Ν. Μακρίδης (τίποτα προσωπικό με τον άνθρωπο απλά επισημαίνουμε και πάλι τη σύμπτωση).
Κι αφού ξεκινήσαμε με τις συμπτώσης και αφού προτιμήσατε να μας απαντήσετε μέσα απο το npieria ας δούμε λίγες ακόμα συμπτώσεις.
1. Το npieria εντελώς συμπτωματικά έχει να πει καλό λόγο μονο για άτομα που ταυτίζονται με τις 3 παραπάνω φωτογραφίες.
2. Το npiera προωθείται συστηματικά (κυρίως μέσω facebook) από τα άτομα που εικονίζονται στις παραπάνω φωτογραφίες.
3. Τα 34 σχόλια στην ανάρτηση Πατζιάλα έχουν, εντελώς συμπτωματικά για ακόμα μια φορα, 1 λεπτό όλα το καθένα με το επόμενο.
Νομίζω πως τώρα πλέον γίναμε σαφέστατοι.
Υ.Γ.1:Το προηγούμενο άρθρο μας συνεχίζει να επιζητά μια απάντηση από κάποιον αρμόδιο.
Υ.Γ.2: Αν η ΚΕΠΟ είχε αρχισει τις δραστηριότητές της στις 8 Νοεμβρίου τώρα δε θα συζητούσαμε. Ο χρόνος και τα γεγονότα σας εκθέτουν και μας δίνουν λαβές για σχόλια.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ τώρα. Πράγμα που φαίνεται κολαούζο δε θέλει.

Ανώνυμος είπε...

re paidia o patzialas apantaei ek meroys tis KEPO i etsi apo monos toy? Gt an ktlv kala eseis erwthsate tin KEPO kai oxi tin prosopiki apopsi toy.

Ανώνυμος είπε...

Σας χαιρετώ αν και δεν δημοσιεύσατε το κείμενο που σας έστειλα, οπότε καλώς και το έστειλα στο npieria.

Για τον φίλο παραπάνω, είμαι μέλος της ΚΕΠΟΑ και δεν απάντησα τυχαία.

Βέβαι σχολιασμοί τύπου χωριατομπλόγκ δεν την έκανα εγώ προσωπικά, όπως θα είδατε άλλωστε και στο κέιμενο μου.

Ποτέ δεν απαρνήθηκα την κομματική μου ταυτότητα και όλα τα άλλα παιδιά. Βέβαια θα μου κάνατε καλό αν δημοσιεύατε και το δικό μου κείμενο και όχι μόνο την απάντηση σας στο μπλόγκ σας.

Θα τονίσω πάλι πως σαν ΟΝΝΕΔ δεν είχαμε ανταπόκριση σε παρόμοιες κινήσεις, λόγω κομματικής ταυτότητας. Σαν ΚΕΠΟ όμως ο καθένας μπορεί να προσφέρει χωρίς κάποιον ενδιασμό. Έτσι είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Βέβαια δεν θα αρέσει η κομματικοποίηση στον φίλο μου Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος δεν είναι άλλωστε και κομματοποιημένος και το έχει αποδείξει.

Αν σαν ΟΝΝΕΔ δεν καταφέραμε πολλά στον τομέα αυτόν, έτσι μπορέσαμε περισσότερα.

Δεν είδα την δημοσίευση σαν επίθεση αλλά ως βήμα για να γίνουν περισσότερο γνωστά κάποια πράγματα. Άλλοι βέβαια είχαν βλέψεις 3 χρόνια πριν με κομματικές ομάδες από άλλο πολιτικό χώρο, αλλά μάλλον "χαλάσαμε" την πιάτσα!

Για οτιδήποτε είμαι στην διάθεση σας και είναι τιμή μου που μου δίνετε την δυνατότητα αυτή.

ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΤΖΙΑΛΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΚΕΠΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Olympus News είπε...

Αν πραγματικά θέλετε να δημοσιέυονται κείμενά σας στο μπλογκ μας θα πρέπει να μας τα στείλετε στο olympus_news@hotmail.com Αυτο ισχύει για όλους τους αναγνώστε χωρίς εξεραίσεις.
Αναφέραμε ότι το κείμενο απαντάει σε αρθρο σας στο npieria άλλωστε.
Τον κύριο τριανταφυλλίδη των αφήνουμε απ'έξω. Άλλωστε είναι μονο στη 1 φωτο και όχι και στις 3. Άλλωστε το διευκρινήσαμε και προσωπικά στον ίδιο.
Από κει και πέρα νομίζω πως δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω. Τα συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

σας έστειλα το κείμενο μου στο email σας, αλλά δεν το δημοσιεύσατε ποτέ. Κι είναι άξιο απορίας αυτό.

Δεν είπα ποτέ ότι είναι κάτι το προσωπικό και γι'αυτό κάνουμε διάλογο.

Θα επιθυμούσα εφόσον και εσείς το θέλετε και μπορείτε, να κανονίσουμε μια συνάντηση με τους υπεύθυνους του Olympus News να συζητήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα και να μας βοηθήσετε κ'εσείς στις κινήσεις της ΚΕΠΟ.

Το email μου είναι το makis@b2w.gr και είναι στην διάθεση του καθένα που θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Επειδή ήδη πήρα κάποια μυνήματα, φίλοι μου κ'εγώ "χωριάτης" είμαι από την καταγωγή μου.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει όποια συμπεράσματα θέλει. Αρκεί βέβαια να βοηθήσει και αυτός όσο μπορεί στις κινήσεις που κάνουμε είτε μας θεωρεί κομματικούς είτε όχι. Δεν νομίζω ότι τα κόμματα ορίζουν ποιούς να βοηθήσουμε και ποιούς όχι.

ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΤΖΙΑΛΑΣ

Olympus News είπε...

Να κάνουμε μια διευκρίνση. Ο κ. Πατζιάλας έχει δίκιο. Έστειλε το mail απλά το έπιασε το φίλτρο του hotmail και το έστειλε στα ανεπιθύμητα. Όποτε και δεν αναγνώστηκε. Για όσους θέλουν να διαβάσουν το συγκεκριμένο κείμενο μπορούν να το κάνουν πατώντας στο link πιο κάτω.

http://npieria.blogspot.com/2010/09/blog-post_1454.html#comments

Ανώνυμος είπε...

bravo soy poy eisai melos tis kepo alla perimename allos na mas dwsei tin episimi apantisi.
Fovate min tsalakwthei h eikona toy?

Na pw ki egw mia simptwsi pou eida?
H drosou mesa se deyterolepta dhmosieyse to sxolio toy patziala. Les kai itan sinenoimenoi re paidi moy. ;)

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου επειδή η πρώτη μου απάντηση δεν δημοσιεύθηκε, επέλεξα να ειδοποιήσω και το npieria για να αποφύγω κάτι παρόμοιο ή κάποιο σβήσιμο σχολίου που ευτυχώς δεν έγινε.

Καλό όμως είναι να μην γίνονται τέτοια λάθη για αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΤΖΙΑΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ειρήνη υμίν.Ἀγαθόν τό ἐξομολογεῖσθαι…

Tριανταφυλλίδης Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Τον τελευταιο καιρο εμφανιζονται πολλες "ομαδες" που σαν κοινα χαρακτηριστικα εχουν την Κατερινη και την Πιερια μας .... Μας προσκαλουν να γινουμε μελη γιατι αλλες κοπτονται να μαθουν ποσοι ειμαστε , αλλες συναγωνιζονται μια αλλη ομαδα με περισσοτερα μελη και αλλες μας λενε οτι δημιουργηθηκαν για να "καυτηριαζουν τα κακως κειμενα" ......
Στο τελευταιο σχολιο βεβαια αγανακτησα και αναρτησα μια απλη ερωτηση για τα κακως κειμενα που εχουν καυτηριασει στους 17 μηνες παρουσιας τους .....
Σημερα το πρωι ελαβα και την απαντηση τους , μια απαντηση που να πω την αληθεια ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα λαβω .......
Διαγραφη σχολιου, διαγραφη απ ολες τις ομαδες που διατηρουσαν γι αυτο τον σκοπο και μπλοκαρισμα για μελλοντικη χρηση . Αυτη ειναι η Πολη , ο Νομος και κατ επεκταση η Ελλαδα που θελουν να συνεχιζουν να εχουν μελη διαφορων κομματικων νεολαιων .....
Αυτη ειναι η δημοκρατια εκτρωμα που οι προκατοχοι τους εχουν χτισει και αυτοι συντηρουν.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...... ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ....

Related Posts with Thumbnails