Η δήλωση απόσυρσης υποψηφιότητας του Βαγγέλη Πολύζου

Δήλωση

Η τελική μου απόφαση προκειμένου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στη Βόρεια Πιερία ήταν αποτέλεσμα το αν θα πρέπει να συμβάλλω στην ανάπτυξη της περιοχής μέσα από ένα ενιαίο πρόγραμμα κατανεμημένο σύμφωνα με τις τοπικές δυνατότητες και προϋποθέσεις του νέου Δήμου.

Το γεγονός αυτό... προϋποθέτει πρωτίστως πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης μεταξύ των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής.

Μετά την εσφαλμένη αντίληψη που επικρατεί από τα γεγονότα ως προς την έδρα του Δήμου προς το πρόσωπό μου, κατέστη πλέον τώρα αντιληπτό ότι δεν υπάρχουν γέφυρες συνεργασίας και κατανόησης και δεν θέλω ο νέος Δήμος να λειτουργεί πάνω σε «συσσωρευμένη δυναμίτιδα».

Στα παραπάνω αρνητικά συνετέλεσαν με τη στάση και συμπεριφορά τουw ο πρώην Υφυπουργός κ. Κωνσταντόπουλος και ο πρώην Βουλευτής κ. Καρπούζας στους οποίους εκφράζω τον θαυμασμό μου για την εχθρότητα που έδειξαν στο πρόσωπό μου, όσον αφορά δε τον απερχόμενο Νομάρχη δεν ασχoλούμαι όπως θα έκανε κάθε λογικός και νοήμων άνθρωπος και τους υπόσχομαι ότι δεν θα τους «ξεχάσω ποτέ», όπως και ο λαός της Βόρειας Πιερίας.

Κλείνοντας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και φίλους μου, για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε για την ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας, καθώς επίσης και τον Βουλευτή κ. Κώστα Κουκοδήμο και τον Πολιτευτή Αστέριο τόκα για την απόλυτη στήριξή τους και ιδιαίτερα πάνω από όλα τον Λαό της Βόρειας Πιερίας για την εικοσαετή εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.

Ευάγγελος Γ. Πολύζος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έ! ρε τι μετέρχεται ο άνθρωπος για να εξασφαλίσει τον επιούσιο!!!!!!!!!
Διαβάστε παιδιά τι δήλωσε ο αθεόφοβος, ως σιτιζόμενος, κι’ αυτός, «Δημοσία δαπάνη». Φαίνεται πως από μικρός, όταν παραθέριζε στο χωριό, έμαθε καλά πως «τα πρόβατα βελάζουν σκόπιμα για να ξέρει ο τσοπάνης αν είναι στο μαντρί».

ΣΑΒΒΑΤΟ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Ο Μανώλης Κοσμαδάκης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ: "Δηλώνω εθελοντής για τις δημοτικές εκλογές"

- Ο Δήμος Κατερίνης διοικούνταν πάντα από δημοκρατικούς Δημάρχους, με εξαίρεση τον τελευταίο, που θα τον κρίνουν οι πολίτες σε λίγες ημέρες.

- Όπως δήλωσα εθελοντής για τις περιφερειακές εκλογές, το ίδιο δηλώνω και για τις δημοτικές.


- Είναι δεδομένο ότι αργήσαμε. Από εδώ και πέρα όμως τι κάνουμε;


- Είχα 2,5 χρόνια να λάβω πρόσκληση σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Τώρα που έχω μία θέση ευθύνης, με θυμηθήκατε. Όμως εγώ παρέμεινα εδώ και θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για το ΠΑΣΟΚ.

Related Posts with Thumbnails