ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ : «Επενδύοντας στην παιδεία και στα παιδιά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»







Στα Γυμνάσια και Λύκεια Κονταριώτισσας, Λεπτοκαρυάς και Λιτοχώρου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Λιτοχώρου και υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου, Θανάσης Τσιφοδήμος, προκειμένου να συμμετέχει στις τελετές Αγιασμού με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Ο Θανάσης Τσιφοδήμος είχε...
την ευκαιρία να συναντηθεί με συναδέλφους του εκπαιδευτικούς οι οποίοι υπηρετούν και στα τρία διαμερίσματα του νέου Καλλικρατικού Δήμου Δίου Ολύμπου και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις σχετικά με τις συνθήκες με τις οποίες ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά, όπως επίσης να καταγράψει ζητήματα που αφορούν τις σχολικές εγκαταστάσεις και τη λειτουργία τους, αφού συνομίλησε με τους Διευθυντές των σχολείων.
Ο Θανάσης Τσιφοδήμος ευχήθηκε καλή δύναμη τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές των σχολείων και τους απεύθυνε μήνυμα αισιοδοξίας.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: Οι συνθήκες στην παγκόσμια κοινότητα είναι δύσκολες. Έτσι και στη χώρα μας. Είμαι όμως αισιόδοξος γιατί επενδύοντας πάνω σας, επενδύοντας στην παιδεία, επενδύοντας στον πολιτισμό, επενδύοντας στη δική σας καθαρή ματιά, στην ανεπηρέαστη κρίση και στην ανοιχτή σκέψη σας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Εύχομαι καλή σχολική χρονιά απ’ τα βάθη της καρδιάς μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails