Η “Αλλαγή Πορείας” για τα παράπλευρα διόδια

Τουλάχιστον εξοργιστική μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια της “Αιγαίον Α.Ε.” για την τοποθέτηση παράπλευρων διοδίων. Είναι η αναμενόμενη συνέχεια της πολιτικής της παράδοσης των εθνικών και παράπλευρων οδών στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Πολιτική που συμφωνήθηκε και εφαρμόζεται με συνέπεια από τα δύο μεγάλα κόμματα.
Το ξεπούλημα των δρόμων και ο σταθμός των διοδίων αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη του δήμου μας, εμπόδιο στην ελεύθερη...
μετακίνηση των δημοτών μας, με συνέπειες παρόμοιες με αυτές από το κλείσιμο των Τεμπών.
Από νωρίς είχαμε προειδοποιήσει για τις αρνητικές εξελίξεις, γι αυτό και στηρίξαμε με κάθε δυνατό τρόπο το κίνημα ενάντια στα διόδια, το οποίο πρέπει τώρα να γιγαντωθεί και να δώσει οριστική απάντηση στους μεσίτες της κυβέρνησης, στους όψιμους “επαναστάτες” και τυχοδιώκτες που βρήκαν ευκαιρία για προεκλογικά ακροατήρια.
Η επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να υπερασπιστεί, μαζί με τα κινήματα των πολιτών, τη δημόσια περιουσία κόντρα στο περαιτέρω ξεπούλημα που ετοιμάζεται με τον “Καλλικράτη”. Θα πρέπει να διεκδικήσει δρόμους σύγχρονους, ασφαλείς και δημόσιους. Οι δημότες του Δήμου Δίου Ολύμπου έχοντας ως οδηγό το ζήτημα των διοδίων πρέπει να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για το ποια πολιτική εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους και ποιά τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων και να διεκδικήσουν με τον αγώνα και την ψήφο τους την ουσιαστική Αλλαγή Πορείας για το Δήμο.
Γρηγόρης Βεγλιρής, υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails