Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΑΕ Πιερικός στον Πρόεδρο της ΕΠΟ για τη διαιτησία του διαιτητή Τζοβάρα

Σε επιστολή διαμαρτυρίας της προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ), η ΠΑΕ Πιερικός καταγγέλλει τη διαιτησία του διαιτητή Τζοβάρα, του Συνδέσμου Φθιώτιδας. Η επιστολή έχει ως εξής: 

«Αξιότιμοι κύριοι, μόλις στη 2η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει ανυπεράσπιστο στις σφυρίχτρες διαιτητών που «παίζουν» με την αξιοπιστία του.

Την ίδια ώρα που πραγματοποιείται ένα νέο ξεκίνημα  με αλλαγές στις ονομασίες των κατηγοριών, οι πρωτοβουλίες αυτές αποδεικνύονται ένα όμορφο περιτύλιγμα μπροστά σε αδίστακτες πρακτικές ανθρώπων που καθηλώνουν το άθλημα και απομακρύνουν τους φιλάθλους από τα γήπεδα.

Διαιτησίες όπως του κ. Τζοβάρα (του συνδέσμου Φθιώτιδας) στην αναμέτρηση Ηλιούπολη-Πιερικός επιβεβαιώνουν αυτές τις πρακτικές.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκφράζει τον προβληματισμό της για την κατάφορη αλλοίωση του αποτελέσματος από τον διαιτητή Τζοβάρα ο οποίος υπέπεσε σε σωρεία λαθών εις βάρος του Πιερικού, με αποκορύφωμα τη φάση του 83ου λεπτού όπου έκλεισε τα μάτια στην ανατροπή του Γκουγκουλιά, προς έκπληξη ακόμη και των φιλάθλων της Ηλιούπολης.

Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή του και προλαβαίνουμε να προστατέψουμε τους επενδυτές, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους ίδιους του διαιτητές από τέτοιες επικίνδυνες φυσιογνωμίες, όπως του συγκεκριμένου κυρίου, του οποίου την παραδειγματική τιμωρία ζητά η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Υ.Σ Με ενδιαφέρον περιμένουμε τη βαθμολογία του παρατηρητή διαιτησίας τους αγώνα». 


politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails