TΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Δ.Χ

Πορεία διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει για τις 12 οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης. Θα ξεκινήσουν από την Ομόνοια και θα κατευθυνθούν πεζή έξω από τη Βουλή, όπου θα πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία. Σήμερα στην Ολομέλεια της...
Βουλής, τίθεται προς συζήτηση και ψήφιση, μέχρι αύριο, το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών. Παράλληλα, οι μεταφορείς έχουν προγραμματίσει Γενική Συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στα σημεία συγκέντρωσης στις εισόδους της Αθήνας έφτασαν κι άλλα φορτηγά από την επαρχία.
Πλέον, ο συνολικός αριθμός των φορτηγών ξεπερνά τα 1.000 σύμφωνα με τους συνδικαλιστές.
Κανονικά η κίνηση
Η κίνηση στις εθνικές οδούς γίνεται με κανονικούς ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι σε ορισμένα σημεία υπάρχει μια σχετική δυσκολία, καθώς είναι ελεύθερη μόνο μία λωρίδα.
Την ίδια ώρα, σε ετοιμότητα βρίσκονται τέσσερις εισαγγελείς Πρωτοδικών, οι οποίοι έχουν σαφείς εντολές να εφαρμόσουν αμέσως την αυτόφωρη διαδικασία, σε περίπτωση που διαπιστώσουν διάπραξη αυτεπάγγελτα διωκόμενων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails