Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ. Στην οικογένεια Σπυρόπουλου η Διοίκηση του ΙΚΑ.

By Amynias
Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος γνωστός από το προσωπικό ημερολόγιο του χειριστή των “μαύρων ταμείων” της Siemens κου Χριστοφοράκου αναλαμβάνει την Διοίκηση του ΙΚΑ.
Η οικογένεια Σπυρόπουλου πλήν της Διοίκησης του ΙΚΑ, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα , κατέχει σε ποσοστό 100% την ......εταιρία ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (Βιολογικά Κρασιά) και συμμετέχει με ποσοστό 30% στο μετοχικό σχήμα της εταιρίας ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ Πελοποννήσου (Βιολογικά Γαλακτοκομικά Προϊόντα).

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος είναι μεταξύ άλλων, γνωστός από το προσωπικό ημερολόγιο του χειριστή των “μαύρων ταμείων” της Siemens κου Χριστοφοράκου .Το προσωπικό ημερολόγιο του χειριστή των “μαύρων ταμείων” της Siemens, περιλαμβάνει το ονόμα του Γενικού Δντη του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλου ,όπου λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2007, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον... mister Siemens τον Σεπτεμβρίο του 2007, πριν τις εθνικές εκλογές.
Όπως είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία στο ημερολόγιο του Μιχάλη Χριστοφοράκου 2007 υπάρχει σημείωση με το όνομα του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου και δίπλα ο αριθμός ενός σταθερού και ενός κινητού τηλεφώνου.
Οι σημειώσεις αυτές έγιναν στο ημερολόγιο του ανθρώπου που χειριζόταν τα “μαύρα ταμεία” της Siemens πριν τις εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη το σκάνδαλο siemens είχε αποκαλυφθεί στη Γερμανία όπου από το 2006 είχαν προφυλακιστεί στελέχη της εταιρίας που είχαν κάνει αποκαλύψεις για χρηματισμούς και στην Ελλάδα.
Ο κ. Χριστοφοράκος είχε κληθεί ήδη σε απολογία από τον εισαγγελέα για τη διαβόητη σύμβαση του συστήματος ασφαλείας C4I των Ολυμπιακών Αγώνων.
Την ίδια περίοδο είχε 'βουίξει” η Ελλάδα από φήμες για χρηματισμό στελεχών δημόσιων οργανισμών από τη siemens και το Μιχάλη Χριστοφοράκο.

Έτσι γεννάται ένα καυτό ερώτημα. Τι ήθελε το κορυφαίο στέλεχος από τον mister siemens λίγες ημέρες πριν τις εκλογές;
Ο κ. Σπυρόπουλος όμως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου τα διέψευσε όλα.
Στο τέλος θα ακούσουμε κανένα ωραίο… , ότι δηλαδή η Siemens απομυζούσε τις πλέον εξαιρετικές Διοικητικές Ικανότητες του Πρώην υπουργού και τότε νυν Γενικού Δντη του ΠΑΣΟΚ.
Και μια και έχει τόσο εξαιρετικές διοικητικές γνώσεις και ταλέντα ΑΛΛΑ προπάντων δημόσιες σχέσεις και φιλίες με εξέχουσες προσωπικότητες επιλέχθηκε να διαχειριστεί και ενός εκ των μεγαλυτέρων ταμείων της Κοινωνικής Ασφαλισης του ΙΚΑ.
Καλή μας ΤΥΧΗ !!!
By Amynias


ksipnistere.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και θελουν την δημαρχεια στο νεο ηρακλειο

Related Posts with Thumbnails