Προς τον Πρωθυπουργο της χώρας,

Κύριε Πρωθυπουργέ.

Κάποιες πράξεις και ενέργειες τής κυβερνήσεώς σας, δεν φαίνεται να αποτελούν αναστροφή από την προηγούμενη διακυβέρνηση αλλά συνέχεια και μάλλιστα με επιδείνωση μαθηματικής προόδου .
Ξεκινήσατε να κτυπήσετε τους βιοπαλαιστές επειδή είχαν παλαιότερης τεχνολογίας αυτοκίνητα με το πρόσχημα για καθαρό περιβάλλον.
Αλλά το περιβάλλον κ. Πρωθυπουργέ δέν βάλλεται απο το...

όχημα τού βιοπαλαιστή πού το χρησιμοποιεί ως εργαλείο γιά επιβίωση και το οποίο χαρακτηρίζετε «ρυπογόνο»!.. Τό περιβάλλον βάλλεται από τίς ρυπογόνες συνειδήσεις οι οποίες βρίσκονται στήν διακυβέρνηση τής χώρας σε μία αγαστή αλληλοδιαδοχή όπου ο ενας καλύπτει τα τοξικά απόβλητα τού άλλου…

Προχωράμε πάρα πέρα.

Αφού ο Έλληνας νέος καί ο κάθε βιοπαλαιστής δέν μπορούν με το πενηχρό τους εισόδημα να έχουν αυτοκίνητο, αναγκάζονται να κυκλοφορούν με «παπάκι».

Ένα τέτοιο εργαλείο, βρίσκεται καί με χίλια ευρώ στήν αγορά που μπορείς να το ξοφλήσεις με χίλια ζόρια διότι αν έχεις εργασία, αυτή θα είναι τής πείνας..

Αλλά δέν φτάνει αυτό. Πρέπει να πληρώσεις καί τέλη κυκλοφορίας λές καί δέν τα πληρώνεις μέσα από την υπερφορολόγηση τών καυσίμων.

Πρέπει να πληρώσεις ακριβά ασφαλιστρα καί τέλος πρέπει να στεγνώσεις οικονομικά γιά να πάρεις τήν άδεια για τήν οδήγηση !

Στέκομαι ειδικά στο τελευταίο. Από 400 Ευρώ, έφθασε η άδεια τό τελευταιο διάστημα τα 700 !

Γιατί κύριε πρωθυπουργέ τών Ελλήνων μαζί με τον αξιότιμο υπουργό σας στίς συγκοινωνίες;

Σέ άλλες χώρες, ειδικά οι νέοι, βοηθούνται από την πολιτεία να κτίσουν οικογένεια καί εδώ δέν μπορούν να κυκλοφορήσουν ούτε ένα μηχανάκι !Αλλού βοηθούνται να βρούν εργασία με αξιοπρεπή μισθο κι΄εδώ προσπαθείτε να στεγνώσετε οικονομικά τόν νέο καί τον κάθε βιοπαλαιστή, να τον ρίξετε στήν ένδεια καί στόν αφανισμό..Τόν αναγκάζετε να ζει στήν παρανομία γιά να τον εξοντώσετε χειρότερα με τίς ποινές. Τον αναγκάζετε να ζεί στόν κίνδυνο γιατί γιά νά αποφύγει τόν έλεγχο κάνει συχνά επικίνδυνους καί αγχώδεις ελιγμούς οι οποίοι κάποτε καταλήγουν σε δραματικό κόστος. !

Ανάμεσα στα χρήματα τής άδειας οδηγήσεως, πληρώνονται καί ακριβά παράβολα για ιατρικές εξετάσεις ! Αν καί η πείρα απέδειξε οτι οι εξετάσεις είναι τυπικές, γιατί κύριε πρωθυπουργέ να πληρώνουμε σε ιδιώτες γιατρούς καί να μήν μας εξυπηρετεί τό ΕΣΥ; Μήπως οι γιατροί αυτοί αποτελούν μερος τής ευρύτερης διαπλοκής ;... Πληρώνονται επίσης τόμοι απο ασυνάρτητες βλακείες τίς οποίες οφείλουν να φιλομετρούν οι εξεταζόμενοι και οι οποίες προκαλούν σύγχυση, οδηγούν στήν συναλλαγή καί ποιός ξέρει πόσα θα εισέπραξαν υπόγεια οι δημιουργοί τους από τούς φόρους μας !...

Αλλά καί οι εξεταστές δέν αποτελούν υπαλλήλους τού δημοσίου οι οποίοι αμείβονται από τούς φόρους τών πολιτών ; Θά πείτε κ. πρωθυπουργέ μαζί με το υπουργό σας ότι η πολιτεία με όλα αυτά, φροντίζει για τήν ασφάλεια τών πολιτών!!!.

Η πολιτεία αν φρόντιζε για τήν ασφάλεια τών πολιτών, θα είχε πρώτα απ΄όλα ανθρώπινο πρόσωπο.

Η πολιτεία σας, όπως και αυτή τών προηγούμενων, έχει καταντήσει ένας στυγνός εισπρακτικός μηχανισμός που χρησιμοποιεί ως πρόσχημα το ενδιαφέρον της γιά τήν ασφάλεια τού πολίτη καί τίποτε πάρα πέρα…

Γι΄αυτό πρωτεύουμε στα ατυχήματα. Γι΄αυτό πρωτεύουμε στην δυστυχία !

Θα μού πείτε τώρα ότι αφού γνωρίσεις πως τα λόγια σου δεν θα ακουστούν, γιατί τα γράφεις; …

Μά εγώ δέν τα έγραψα γιά να με ακούσετε εσείς , που είμαι βεβαιότατη ότι δεν θα με ακούσετε, γιατί αν θεωρούσα ότι θα με ακούγατε θα τα έστελνα με ευγενέστατο τρόπο μόνον στήν ηλεκτρονική σας διευθυνση καί πουθενά αλλού!

Δέν τα έγραψα για κομματικούς συνδικα-ληστές οι οποίοι απεχθάνονται τέτοιες λεπτομέριες…

Τά εγραψα γιά τον διπλανό μου πού προτίμησε από τον δρόμο τής κοινωνικής αλληλεγγύης, τον δρόμο τού ατομικού βολέματος και σας στηρίζει με κόστος δυσθεόρατο για όλους μας.

Άλλωστε κ. Πρωθυπουργέ, ένα μερος «οικονομικών μεταναστών», κυκλοφορεί με παπάκια … Βέβαια μέχρι τώρα η τροχαία αποφεύγει να τούς ελέγχει… Αλλά σκεφτείτε ότι είναι οι εν δυνάμει ψηφοφόροι σας …

Εκτός αν καί δώ, κάνετε τούς διαχωρισμούς που γνωρίζετε και τούς δώσετε τα διπλώματα από το παράθυρο…

Τό πολιτικό σας σύστημα, έχει εφεύρει συνταγές οι οποίες προωθούν κάθε νόσο καί κάθε μαλακία που οδηγεί στον επιστημονικό αφανισμό τών Ελλήνων !..

Δική σας….

Πασιφάη Καλαποθάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails