Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Π. Τατούλης...

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου ανακοίνωσε, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο Πέτρος Τατούλης.
Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:
- «Τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν καθαρές απόψεις, τολμηρές λύσεις και αποφασιστικές πράξεις. Στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό αδιέξοδο υπάρχει διέξοδος. Τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας, όπου και αν αυτά ανήκουν, μπορούν να συνεργήσουν για να δώσουν λύσεις».
-«Τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν ισχυρή συστράτευση και δημιουργική σύνθεση. Η ανάγκη για το διαφορετικό και η...
 κοινωνική αλληλεγγύη, ως απάντηση στα κοινά μας προβλήματα, δίνουν την προοπτική για ένα πιο φωτεινό αύριο, υπεράνω χρωμάτων. Οι κομματικές γραμμές υποχωρούν μπροστά στον κοινό στόχο της ανάνηψης».
-«Μπορούμε να αλλάξουμε το γκρίζο παρόν και να φέρουμε ένα καλύτερο μέλλον. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ενωμένη, ισχυρή, λαϊκή Πελοπόννησο. Τη Νέα Πελοπόννησο. Χωρίς μικροκομματισμούς και εξαρτήσεις αλλά με αποφασιστικότητα και «με βαθιά τη συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το καινούργιο και διαφορετικό για να ανατρέψει το παλιό και φθαρμένο, αλλά με βαθύτερη πίστη στην ανάγκη αυτό να εκφραστεί πολιτικά, θέτω υπόψη των Πελοποννησίων συμπολιτών μου την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του περιφερειάρχη και τους ζητώ να προχωρήσουμε μαζί στη νέα αυτή πρόκληση».
 
Press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails