Απάντηση των ντορικών στην υποψηφιότητα Καχριμάνη...

Έγκυρες πληροφορίες που λαμβάνουμε από διαφορετικά κέντρα τον τελευταίο καιρό δείχνουν πως οι ντορικοί της Ηπείρου δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια απέναντι στην πρόκληση από την Ρηγίλλης να τοποθετήσει τον Αλέκο Καχριμάνη ως υποψήφιο περιφερειάρχη παρά του ότι θεωρούταν "κόκκινο πανί" γι' αυτούς. Έτσι λοιπόν μάθαμε πως έχει ήδη προγραμματιστεί μεγάλη συνάντηση των ντορικών της Ηπείρου.
Η συνάντηση τοποθετείται χρονολογικά το...

πρώτο τριήμερο του Αυγούστου και αναμένεται να συζητηθεί η στάση που θα κρατήσουν στις περιφερειακές εκλογές αλλά και οι μελλοντικές κινήσεις τους. Ο χρόνος αλλά και ο τόπος της συνάντησης παραμένει μέχρις στιγμής επτασφράγιστο μυστικό.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι ντορικοί δεν έχουν καμία σχέση με την υποψηφιότητα Εμμανουηλίδη κάτι το οποίο και διατείνονται σε όλους τους τόνους. Κάποιοι μάλιστα λένε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ουδέποτε είχε υποστηρίξει την ίδια στην εσωκομματική διαδικασία και πως χρησιμοποιεί το όνομα της προς ιδίων όφελος αυθαίρετα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αύγουστος αναμένεται καυτός για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιας και τα εσωκομματικά μέτωπα, αντί να κλείσουν, μεγαλώνουν.

sardelas.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails