ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Από: ksipnistere.blogspot.com
Το περασμένο Σάββατο δημοσιεύθηκε εδώ καταγγελία για παράνομο διορισμό κομματικού φίλου της κ. Υπουργού: επειδή όμως υπήρξε αμφισβήτηση και ζητήθηκαν ντοκουμέντα, ιδού το έγγραφο-κόλαφος της υπηρεσίας προς την υπουργό, με το οποίο οι υπηρεσιακοί παράγοντες δηλώνουν ότι ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ τον διορισμό γιατί είναι παράνομος!!!
Συγκεκριμένα:
1. Όπως φαίνεται στην χειρόγραφη καταχώρηση αντιρρήσεων επί της αποφάσεως,...

που βρίσκεται στην σελίδα 2 του εγγράφου, η αρμόδια διεύθυνση απέστειλε ΕΡΩΤΗΜΑ στην νομική υπηρεσία, η οποία και γνωμάτευσε αρνητικά επί του θέματος. Γιατί αγνοήθηκε από την Υπουργό; Με ποιο δικαίωμα το έκανε;
2. Η αρμόδια διεύθυνση επισημαίνει στην συνέχεια ότι υπήρξαν ΔΥΟ δικαστικές αποφάσεις, με αριθμούς 1970/2008 και 2290/2008. Η υπουργός επιλέγει να υλοποιήσει την ΔΕΥΤΕΡΗ, διορίζοντας τον εκλεκτό της, αφήνοντας ανεκτέλεστη την πρώτη! Με τον τρόπο αυτό όμως παραβαίνει την συνταγματική της υποχρέωση να υλοποιήσει την συγκεκριμένη απόφαση. Για ποιόν λόγο το κάνει; Πόσο μεγάλη υποχρέωση έχει, τέλος πάντων, στον συγκεκριμένο ιατρό, ώστε να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο;
3. Όσοι δημόσιοι λειτουργοί είδαν το κείμενο που σήμερα δημοσιοποιείται, δήλωσαν ότι είναι πρωτοφανές. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που η αρμόδια διεύθυνση να αρνείται σθεναρά και τεκμηριωμένα έναν διορισμό και ένας υπουργός να προχωρά, αδιαφορώντας για το παράνομο του θέματος. Φαίνεται πως η αίσθηση της ατιμωρησίας (άς όψεται ο νόμος περί μη ευθύνης υπουργών) είναι ιδιαίτερα ισχυρή στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Υπάρχουν βεβαίως και άλλα θέματα, που σχετίζονται με την εφαρμογή μη καταλλήλων διατάξεων στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όμως το πλέον σημαντικό είναι ότι μια υπουργός που ευαγγελίζεται την αξιοκρατία παρανομεί, ενώ ένας πρωθυπουργός που δηλώνει ότι δεν χρωστάει σε κανένα σιωπά, παρότι το θέμα δημοσιοποιήθηκε από την φιλόξενη παρούσα σελίδα, αλλά έχει επίσης φθάσει τόσο στο γραφείο του, όσο και στο προσωπικό του e-mail.
Μάλλον δεν θα έχει χρόνο να τα κυττάξει...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails