Μια νέα άδεια και φορολογικά κίνητρα από την κυβέρνηση στους ιδιοκτήτες φορτηγών...

Μια επιπλέον άδεια για κάθε υφιστάμενη και φορολογικά κίνητρα για κάθε ιδιοκτήτη πρότεινε η κυβέρνηση στη διάρκεια της συνάντησης με τους ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι η κυβέρνηση έδειξε τη βούλησή της για επίτευξη συμφωνίας, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι από εκεί και πέρα υπάρχει το δημόσιο συμφέρον το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να υπηρετήσουμε. Εκτίμησε δε ότι ...
υπάρχει ακόμα χρόνος για δημόσιο διάλογο και πρόσθεσε ότι «από κεί και πέρα αν συνεχίσουν να απορρίπτουν τις προτάσεις της κυβέρνησης, τότε η ίδια, με πράξεις πλέον, θα αναλάβει την ευθύνη που έχει απέναντι στους πολίτες και την κοινωνία».
Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε επίταξη των απεργων ή σε απελευθέρωση της αγοράς, απάντησε ότι η απελευθέρωση έχει αποφασιστεί, είναι καθαρή επιλογή της κυβέρνησης και επεσήμανε ότι «είμαστε σε μια μέρα που γίνονται ακόμα διαπραγματεύσεις».
Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τα χρονικά περιθώρια που έθεσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών Χάρης Τσιόκας μιλώντας για τη σημερινή μέρα, ο κ. Πεταλωτής ΔΉΛΩΣΕ πως «ό,τι έχει πει ο κ.Τσιόκας ισχύει».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails