Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ OLYMPUS NEWS ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΕΡΙΚΑ BLOGS...

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει τον πιερικό χώρο της blogόσφαιρας να γεμίζει από διάφορα blogs και κάθε λογής bloggers. Είδαμε πολλούς να "κράζουν", να σχολιάζουν την επικαιρότητα, να βγάζουν την πικρία τους κτλ... Είδαμε όμως και πολλά blogs (καινούρια και παλιά) να περιαυτολογούν και να αυτοαποκαλούνται πρώτοι διαφημίζοντας τον αριθμό των επισκεπτών του. Βέβαια υπήρξαν και blogs που το χλέβασαν ή το τραγικοποίησαν.
Εμείς απλά μπήκαμε στον κόπο να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πιερικά blogs και να τα "Ψάξουμε". Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Μπορούμε να πούμε ότι ούτε κι εμείς το περιμέναμε.
Η μεγάλη είδηση που βγήκε από αυτή την έρευνα ήταν ότι....
το lefteria.blogspot.com ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...
Χρησιμοποιώντας αξιόπιστες ιστοσελίδες όπως το alexa.com, το prchecker.info αλλά και διάφορα άλλα site τέτοιου είδους διαπιστώσαμε ότι το lefteria.blogspot έρχεται δεύτερο σε επισκεψιμότητα και δημοσιότητα (σε συνδυασμό) μέσα στο διαδίκτυο. Το blog που κατάφερε να είναι πρώτο, και χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, είναι "η αλεπου του ολυμπου" ή αλλιώς wwwaristofanis.blogspot.com
Επίσης διαπιστώσαμε ότι το pieria-gr καταφέρνει να πλασαριστεί στην 6η θέση.

Σε λίγο θα σας έχουμε όλο τον  κατάλογο με τα blogs και τα στοιχεία που συλλέξαμε για το καθένα.

ΥΓ: Το ksipnistere.blogspot δεν συμπεριλαμβάνεται στην έρευνα γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό ειδήσεων δεν αφορά το νόμο ή τους κατοίκους του.

1 σχόλιο:

aristofanis είπε...

καλημερα...δεν το ηξερα οτι παω τοσο καλα ! Παρακολουθω βεβαια το Alexa, αλλα μονο για να βλεπω πως τα παω. Το prchecker.info ουτε καν το γνωριζω αλλα τωρα θα το ψαξω. Το ksipnistere.blogspot ξερω οτι ειναι βεβαια με διαφορα πρωτο. Βεβαια ισως δεν εχει σημασια ποιος ειναι πρωτος κλπ,τουλαχιστον για μενα,ειμαι οπως πολυ ευχαριστημενος διοτι με διαβαζει αρκετος κοσμος αν και ειμαι μονο 8 μηνων...Εδω θαθελα να τονισω οτι επιθυμω να εχουμε τα μπλογκς του νομου μας συνεργασια μεταξυ μας, ανταλλαγες πληροφοριων , ειδησεων και λινκς. Απο τους μονους που δεν εχω παρει ποτε ουτε καν απαντηση στα μειλ ειναι "οι Πιεριοι","το Pieria.gr" και το μπλογκ "Λευτερια".Την καλημερα μου και παλι "Ολυμπε", και ελπιζω να τα λεμε συχνοτερα...

Related Posts with Thumbnails