ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ M.T.B. OPEN


“ΠΕΛΕΚΑΣ” TRAIL RACE M.T.B.-RUN
Οι “Ελεύθεροι Ποδηλάτες Πιερίας” (ΕΛ.Π.ΠΙ.) σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες και τοπικούς συλλόγους διοργανώνουν την Κυριακή 19 Σεπτέμβρη και ώρα 11:00 π.μ. στο πλατανόδασος Νεοκαισάρειας εναλλακτικό περιβαλλοντικό αγώνα ποδηλασίας OPEN M.T.B. και ταυτόχρονα αγώνα ανωμάλου δρόμου 13km.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
-Ο Αγώνας περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες
OPEN A’: ΑΝΔΡΩΝ όλες οι ηλικίες
OPEN B’: ΓΥΝΑΙΚΩΝ όλες οι ηλικίες
Ανηλίκων: Αγόρια κορίτσια κάτω των 18 ετών εφόσον συνοδεύονται υποχρεωτικά από ενήλικα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Είναι συνολικού μήκους 13km. Ξεκινάει από το πλατανόδασος Νεοκαισάρειας και ακολουθόντας παραποτάμϊα το “Μαυρονέρι” καταλήγει στον “Λεύκο”(Πέλεκα) ποταμό.
Περιλαμβάνει χαλικόδρομο χωματόδρομο και μονοπάτι. Ο τερματισμός θα γίνει κοντά στο γήπεδο του Ατρόμητου, διασχίζοντας τον “Πέλεκα”. Δεν υπάρχει υψομετρική διαφορά (1-2km.), και είναι ιδανική για αρχάριους. Συστήνεται στους ποδηλάτες: μακρύ κολάν ή φόρμα, γάντια και μποτάκι αθλητικό ή ορειβατικό. Το κράνος είναι υποχρεωτικό για όλους, τσαντάκι εργαλείων, αεραντλία και αεροθάλαμοι.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ
Όλοι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη και δεν έχουν καμία υποχρέωση για κάθε ατύχημα, απώλεια , φθορά αγωνιστικού υλικού κ.λπ. απέναντι κανενός
Σε όλους απονέμεται αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και δώρα μετά από κλήρωση.
Πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ./fax:23510 73977 ,www.extremeteam1.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails