KΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους έχουν σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, οι οποίοι θα συζητήσουν την πρόταση του εμπορικού κόσμου της χώρας να προχωρήσουν σε εβδομαδιαία αναστολή των κινητοποιήσεών τους, προκειμένου να πάρει «ανάσα» η αγορά και να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα τροφοδοσίας...

Χθες η συνάντηση εμπόρων και μεταφορέων, που έγινε με πρωτοβουλία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου, έληξε άκαρπη.

Οι έμποροι πρότειναν να «ανασάνει» για μία εβδομάδα η αγορά και στο μεταξύ οι ίδιοι να μεσολαβήσουν προς την κυβέρνηση για να συνεχιστεί ο διάλογος με τους μεταφορείς και να αποσαφηνιστούν επίμαχα σημεία.

Οι μεταφορείς, σύμφωνα με κορυφαίο συνδικαλιστικό τους στέλεχος, άκουσαν με προσοχή και προβληματισμό τις θέσεις των εκπροσώπων της αγοράς και του εμπορίου, αλλά δεν έδωσαν άμεση απάντηση, καθώς θα πρέπει να ενημερωθούν και οι άλλοι εννέα πρόεδροι των Ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα, κάτι που θα γίνει σήμερα.

Προς το παρόν φορτηγά παραμένουν παραταγμένα τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Στην Αττική βρίσκονται παραταγμένα πάνω από 730 φορτηγά.

Στη Θεσσαλονίκη φορτηγά βρίσκονται στη διασταύρωση της Λαχαναγοράς, στη διασταύρωση Γέφυρας, στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Βέροιας, στο Δερβένι, στην πύλη 16 του ΟΛΘ, προ δυτικής εισόδου νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος του Ρομπόπουλου.

Εν τω μεταξύ, δύο φορτηγά Δημόσιας Χρήσης, τα οποία ήταν φορτωμένα με προϊόντα, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, το βράδυ του Σαββάτου στην είσοδο της Νέας Εγνατίας, με κατεύθυνση προς τους Ευζώνους.

Από την επίθεση, ένας από τους οδηγούς τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα φορτηγά.

Τα φορτηγά μετέφεραν προϊόντα από τη Νάουσα, με τελικό προορισμό τη Γερμανία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έ! ρε τι μετέρχεται ο άνθρωπος για να εξασφαλίσει τον επιούσιο!!!!!!!!!
Διαβάστε παιδιά τι δήλωσε ο αθεόφοβος, ως σιτιζόμενος, κι’ αυτός, «Δημοσία δαπάνη». Φαίνεται πως από μικρός, όταν παραθέριζε στο χωριό, έμαθε καλά πως «τα πρόβατα βελάζουν σκόπιμα για να ξέρει ο τσοπάνης αν είναι στο μαντρί».

ΣΑΒΒΑΤΟ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Ο Μανώλης Κοσμαδάκης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ: "Δηλώνω εθελοντής για τις δημοτικές εκλογές"

- Ο Δήμος Κατερίνης διοικούνταν πάντα από δημοκρατικούς Δημάρχους, με εξαίρεση τον τελευταίο, που θα τον κρίνουν οι πολίτες σε λίγες ημέρες.

- Όπως δήλωσα εθελοντής για τις περιφερειακές εκλογές, το ίδιο δηλώνω και για τις δημοτικές.


- Είναι δεδομένο ότι αργήσαμε. Από εδώ και πέρα όμως τι κάνουμε;


- Είχα 2,5 χρόνια να λάβω πρόσκληση σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Τώρα που έχω μία θέση ευθύνης, με θυμηθήκατε. Όμως εγώ παρέμεινα εδώ και θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για το ΠΑΣΟΚ.

Eenadu είπε...

We are update daily latest news thanks for share.

Related Posts with Thumbnails