Κ.Ε.ΠΟ.: Εθελοντισμός ή αυτοπροβολή;

Έχει γεμίσει το internet με προσκλήσης για τις δραστηριότητες της Κ.Ε.ΠΟ. Έχουμε βαρεθεί να λαμβάνουμε καθημερινά μηνύματα στο facebook. Αλλά τι πραγματικά είναι η Κ.Ε.ΠΟ. και που αποσκοπεί;
Παρατηρήσαμε ότι όσο και να ψάξεις για μέλη της Κ.Ε.ΠΟ. δεν θα βρεις πουθενά τίποτα. Το μόνο που καταφέραμε να βρούμε ήταν η έκφραση που χρησιμοποιεί στις ανακοινώσεις της "Να θυμάστε η ΚΕΠΟ δεν είμαστε μόνο εμείς , είναι όλοι αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν το συνάνθρωπό τους. Εμείς σας δείχνουμε απλά τον τρόπο". Και ρωτάμε τώρα εμείς:
Ποιοι είστε οι "εσείς"; Γιατί εμείς βλέπουμε έναν Μακρίδη να στέλνει τα μηνυματα και να φαίνεται μπροστά και όλοι οι άλλοι από πίσω.
Μια ομάδα, μια κίνηση, μια φιλανθρωπική οργάνωση έχει φυσικά τον επικεφαλή της αλλά έχει κι ένα συμβούλιο που δουλεύει και ασχολείται μαζί του. Ποτέ δεν είναι ένας αλλά μια ομάδα με ονοματεπώνυμα φυσικα που διαχειρίζεται όλο αυτό. Στη συγκεκριμένη "κίνηση" το μόνο που βλέπουμε είναι μια αυτοπροβολή συγκεκριμένου ανθρώπου μέσα από φιλανθρωπικές δραστηριόητες και μερικούς, αρκετούς, πόλλους αν θέλεις ανθρώπους να τον ακολουθούν.
Μήπως τελικά αυτό είναι το ζητούμενο και όχι η φιλανθρωπία και η προσφορά;
Ως γνωστόν ο κ. Μακρίδης κατά μεγάλη πιθανότητα θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ή τουλάχιστον αυτό έχει δείξει να θέλει και να επιδιώκει. Θα ήταν ιδανική η εικόνα του φιλάνθρωπου και του εθελοντή ενώ ταυτόχρονα θα αποχρωμάτιζε την κομματική του ταυτότητα και τις δραστηριότητές του μέσα στο κόμμα της Ν.Δ. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι πέρυσι γέμιζε το internet με "δραστηριότητες" της ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης με φωτογραφίες του κ. Μακρίδη με τα μέλη της. Ενώ από την "ίδρυση" της ΚΕΠΟ και μετά βλέπουμε τους ίδιους ανθρώπους με μερικές ακόμα προσθήκες να φωτογραφίζονται ως μέλη της ΚΕΠΟ πλέον και να έχουν παραμερίσει την ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης. Δεν εξετάζουμε το λόγο που έγινε (γιατί είναι αρκετοί) αλλά σχολιάζουμε το γεγονός. Το οποίο είναι προφανές, το έχουν δει όλοι και έχει συζητηθεί αρκετά.

Νομίζουμε πως η ΚΕΠΟ αν σέβεται τη δράση της και τους Κατερινιώτες οφείλει να μας δώσει τις απαντήσεις που ζητάμε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πείτε τα ρε παιδιά. Επιτέλους κάποιος που τα λέει χυμα.
Θέλω πολυ να δω την απάντηση που θα δώσουν.

Γιώργος Μ.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρεται...θα χαιρόμουν πολύ να μάθω ποιοι είναι οι κύροιοι στη φωτογραφία.Ένα βιογραφικό ας πούμε να τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα...Ξυπνήστε νωρίς κύριοι πριν τον πλήρη εξευτελισμό...

Ανώνυμος είπε...

γιατί ρε φίλε τον πλήρη εξευτελισμό;
εγω δεν είδα κάτι κακό και ας είναι οννεδ ή πρώην οννεδ.
εμένα καλό μου φάνηκε που δώσαν τρόφιμα αν λένε αλήθεια βέβαια.
εδώ ψηφίζεις καποιον που δεν τον γνωρίζεις προσωπικά και ζητάς βιογραφικό από αυτούς;
αν είναι από οννεδ μάλλον τους γνωρίζει ο κόσμος αλλιώς τέτοιος ντόρος δεν θα είχε γίνει.
οπότε φιλαράκι μάλλον λάθος είσαι.

Ανώνυμος είπε...

http://exipnoi-ellines.blogspot.com/2010/08/facebook.html

Related Posts with Thumbnails