ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ: Μπλουζάκια - Αλλαγή ώρας αποδράσεων

Καλημέρα σε όλους!

Από σήμερα Κυριακή 5/9, η ώρα συνάντησης των προγραμματισμένων αποδράσεων των μελών και φίλων του Συλλόγου αλλάζει και γίνεται 18:30. Οι ημέρες συνάντησης παραμένουν ίδιες. Κάθε Τετάρτη και Κυριακή λοιπόν ραντεβού στην Πλατεία στις 18:30. Παρακαλούμε όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν στις βόλτες μας να...
προμηθευτούν φώτα, μιας που πλέον θα νυχτώνει ολοένα και πιο νωρίς.

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι όσοι έχετε εγγραφεί μέλη του Συλλόγου και δεν έχετε ακόμη παραλάβει το μπλουζάκι που δίνει δώρο ο Σύλλογος με την εγγραφή, μπορείτε να προσέρχεστε κάθε Τρίτη 20:00 - 21:30 στον τελευταίο όροφο του κτιρίου του Συλλόγου Μικρασιατών, όπου και γίνονται οι προγραμματισμένες συνελεύσεις της Ποδηλατικής Από-δρασης.

Τέλος, σας γνωστοποιούμε ότι 16-22 Σεπτεμβρίου είναι η πανευρωπαϊκή εβδομάδα βιώσιμης κινητικότητας ή αλλιώς χωρίς αυτοκίνητο. Ο Σύλλογός μας θα τιμήσει την εβδομάδα αυτή με πολλές και διάφορες δράσεις, για τις οποίες σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ενεργά είτε στο σχεδιασμό είτε στην υλοποίηση των δράσεων αυτών παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας ή να έλθει σε κάποια από τις συνελεύσεις μας που όπως προαναφέρθηκε γίνονται κάθε Τρίτη.

μήνυμα από το facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails