Άφαντη ολόκληρη η ΟΝΝΕΔ στην Πιερία

Άφαντος είναι από την εκλογή του και μετά ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πιερίας. Προφανώς η θέση εξουσίας που του "χαρίστηκε" από τους ΟΝΝΕΔίτες (αφού ήταν μοναδικός υποψήφιος) σε συνδυασμό με τις ακατάπαυστες και πολυδιαφημισμένες διακοπές του πρωθυπουργού της χώρας  τον έκαναν να καθησυχαστεί και να αφοσιωθεί στις...
προσωπικές τους "χαρές", νομίζοντας πως η εξουσία σημνει και διακοπες, παραμελώντας πλήρως τα μέλη και στελέχη της ΟΝΝΕΔ.
Από την άλλη ο φερόμενος ως υποψήφιος της ΟΝΝΕΔ Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας αλλά και η κυρία που πιθανώς να βρεθεί απέναντί του Ζωή Λιακοπούλου έχουν αρχίσει πυρετοδώς  τον προεκλογικό τους αγώνα. Τα βουνά και τα λαγγάδια έχουν πιάσει ο μεν από τη μερία του Ολύμπου, η δε από τη μεριά των Πιερίων.  Κάπου εκεί κολλάμε κι ένα beach party (εμφανίστηκε και ο πρόεδρος εκεί). Να μη μιλήσω για τον "παραλίγο" υποψήφιο πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Πιερίας Νίκο Κεσανλή. Μεγάλη η πίκρα δε λέω, αλλά όχι κι έτσι... Βγες και για κανένα ποτό ρε αδερφε να σε δούμε. Άσε που κυκλοφορεί προς τα έξω ότι θέλει κι αυτός να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Κατερίνης.
Για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής νομίζω είναι περιττό να ασχοληθούμε. Είναι γνωστό πως ο Νίκος Μακρίδης, αν και μέλος της Κ.Ε., δηλώνει ανεξάρτητος και λάτρης του εθελοντισμού και της προσφοράς μακρυά από "κομματικές ταυτότητες". Η δε Ζωή Λιακοπούλου τηρεί σιγή ιχθύος αν και όπως είδαμε τις τελευταίες μέρες άρχισε να κάνει της "εξορμήσεις" της.
Καταντήσαμε να δημιουργούμε 18χρονους πολικούς και να εξαφανιζουμε την νεολαία της αντίδρασης και της δημιουργίας. Αυτή τη νεολαία που κάποτε έριξε την χούντα με τη θέληση και την αποφασιστηκότητά της. Αυτή τη νεολαία που έβγαλε τον Κώστα Καραμανλή πρωθυπουργό. Τις γενιές των νέων που πάλεψαν, αγωνίστηκαν και κατάφεραν να δείξουν ότι οι νέοι έχουν φωνή και άποψη.
Αυτό είναι που τρομάζει κάποιους και δημιουργούν αυτή τη νεολαία που έχουμε σήμερα.
Να την χαίρονται

Αναγνώστης

ΥΓ: Συγνώμη για τα ορθογραφικά και ελπίζω να το δημοσιέυσετε.

1 σχόλιο:

aleksandros είπε...

Γιατι??περιμενε κανεις οτι η οννεδ θα παρουσιασει καποιο εργο?ποτε το εκανε(εκτός από καποιες εξαιρεσεις)για να το κανει κ τωρα?μονο να μαλωνουν μεταξυ τους ξερουν να βριζονται κ να "βουλευτικοποιουν" την οργάνωση απο οτι έμαθα πάντως ο παυλιδης ειναι βαφτιστικός πρώην υφυπουργου του νομού... χαχαχαχα τυχαίο? δεν νομίζω

Related Posts with Thumbnails