Συνελήφθησαν 6 νεαροί για επίθεση σε σύνδεσμο του Άρη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν έξι νεαροί ελληνικής καταγωγής στη Θεσσαλονίκη για επίθεση σε σύνδεσμο του Άρη. Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως οι δύο από αυτούς είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια που έγιναν στη Σουρωτή τον περασμένο Οκτώβριο σε ματς κυπέλλου της ΕΠΣΜ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη.
Συγκεκριμένα, στις... 00.20 αργά το βράδυ της Πέμπτης ένας 17χρονος έχοντας στην κατοχή του μια βόμβα μολότοφ την οποία είχε φτιάξει μαζί με άλλα δύο άτομα πήγε με τους υπόλοιπους κατηγορούμενος στον Άγιο Αθανάσιο και επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Άρη πετώντας πέτρες, μπουκάλια και ξύλα.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν μια σπασμένη βιτρίνα και ένα τζάμι αυτοκινήτου όπως και ζημιές σε σπίτι που βρισκόταν κοντά στον σύνδεσμο.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες περί ληστείας, απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, διατάραξης κοινής ειρήνης, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, για παραβάσεις σε εκρηκτικές ύλες, του νόμου περί όπλων και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Για τον ένα συλληφθέντα ηλικίας 27 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία για επίθεση και ληστεία στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Αναλυτικότερα, τον περασμένο Απρίλιο τέσσερις φίλαθλοι του Άρη δέχτηκαν επίθεση και στη συνέχεια τους απέσπασαν έναν σταυρό και 1.320 ευρώ. Από το συμβάν τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Το ίδιο άτομο μαζί με τον 24χρονο φέρονται σύμφωνα με την αστυνομία να έχουν συμμετάσχει σε επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Στάδιο ¨ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ¨ της Καβάλας στις 25 Μαρτίου του 2010.

Τότε είχε σχηματιστεί για τους δύο άνδρες δικογραφία για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, απρόκλητες-επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, παράβαση του νόμου περί όπλων και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, οι άλλοι δύο συλληφθέντες ηλικίας 24 και 21 ετών είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης σε αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣΜ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη, τον περασμένο Οκτώβριο. Εις βάρος τους, τότε, είχε σχηματιστεί δικογραφία για συμπλοκή, σύσταση και συμμορία, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, απρόκλητες-επικίνδυνες και βαριές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι έξι νεαροί άνδρες από 17 έως 27 ετών οδηγήθηκαν το Σάββατο (4/9) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.
 
 
 
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails