Σαμαράς: "Ο πρωθυπουργός απειλεί και εκβιάζει το λαό"

Ο πρωθυπουργός απειλεί και εκβιάζει τον ελληνικό λαό, αλλά στις εκλογές ο λαός στέλνει μηνύματα και δεν εκβιάζεται, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου αμέσως μετά τη δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης και την απελευθέρωση της πόλης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τη σημασία της επετείου για τη Θεσσαλονίκη και σχολίασε την χθεσινοβραδινή διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού...


«Πρώτη φορά, ένας πρωθυπουργός βέβαιος για την ήττα του, απειλεί τον λαό και εκβιάζει. Θυμίζω όμως ότι στη δημοκρατία μας, όταν έχουμε εκλογές, ο λαός στέλνει μηνύματα, δεν δέχεται εκβιασμούς. Άλλωστε υπάρχει και ο άλλος δρόμος. Ο δρόμος της ανάπτυξης».

Σε ότι αφορά τον πανηγυρικό της ημέρας υπογράμμισε:

«Τιμούμε σήμερα την πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας που γιορτάζει. Μια τέτοια μέρα δεν θα μπορούσα να λείψω από την Θεσσαλονίκη. Μία Θεσσαλονίκη που έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει το κέντρο, το επίκεντρο των μεγάλων αναπτυξιακών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή. Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος και ο προορισμός όλων των κομμάτων πέρα και πάνω από ιδεολογίες».

Αμέσως μετά, ο κ. Σαμαράς συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος περπάτησε στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους όπου συνομίλησε με πολίτες.

Πέρασε και έξω από το αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου όπου χαιρέτισε τους αστυνομικούς που βρισκόταν εκεί και κατευθύνθηκε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους μαζί με τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails