''ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ" - ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ‏


 

Λιτόχωρο 30 Σεπτεμβρίου 2010

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λιτοχώρου και υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Θανάσης Τσιφοδήμος απευθύνει δημόσια ανοικτή πρόσκληση στους υποψηφίους Δημάρχους και επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών του νέου δήμου Δίου – Ολύμπου κ.κ.  Βεγλιρή Γ., Δημόπουλο Κ., Κουρίτα Κ., Λάππα Ν. , και Παπαθανασίου Γ.

 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου 2010 για την ανάδειξη Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου του νέου Δήμου Δίου - Ολύμπου και  με στόχο  την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών, σας καλώ  σε δημόσιο διάλογο .

Συγκεκριμένα προτείνω δύο (2) τηλεοπτικές συζητήσεις στη ΔΙΟΝ τηλεόραση, με τη συμμετοχή δημοσιογράφων - εκπροσώπων των ημερήσιων και εβδομαδιαίων εφημερίδων του νομού Πιερίας και της ΔΙΟΝ τηλεόρασης. Προτείνω επίσης το ρόλο του συντονιστή ν’ αναλάβει δημοσιογράφος οριζόμενος από τον τηλεοπτικό σταθμό. Την ευθύνη για τον ορισμό όλων των τεχνικών λεπτομερειών,  προτείνω να έχει επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους  των συνδυασμών μας καθώς και εκπρόσωπος από τους δημοσιογράφους.

Πιστεύω ότι με τις δύο αυτές ανοικτές συναντήσεις διαλόγου θα δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη του Δήμου Δίου - Ολύμπου να ενημερωθεί για τα δημοτικά δρώμενα και για τις προτάσεις του κάθε υποψηφίου.
                                               
Με τιμή

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ  

Δήμαρχος Λιτοχώρου

Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails