Η διακαναλική του Πρωθυπουργού έφερε... μονοψήφια!

Σε σύγκριση με την προηγούμενη Δευτέρα, ένα εκατομμύριο λίγοτεροι τηλεθεατές άνοιξαν χθες βράδυ τις τηλεοράσεις τους γυρίζοντας την πλάτη στη διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού. Με εξαίρεση το Mega, όλα τα υπόλοιπα κανάλια σημείωσαν μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης...


Συνολικά τη συνέντευξη παρακολούθησαν 2.841.469 τηλεθεατές, αφού δεν είχαν και άλλη επιλογή... Μόνο το Mega όμως κατάφερε να πιάσει 28,9% στο σύνολο, ενώ όλα τα υπόλοιπα κανάλια που μετέδωσαν τη συνέντευξη πήραν... κάτω από τη βάση!

9,9% για τον Ant1, 6,9% για το Alter, 6,6% για τη NΕΤ, 6,4% για τον Alpha και 3,3% για τον ΣΚΑΙ.

Μεγάλος κερδισμένος το Star, που διέκοψε γρήγορα τη μετάδοση της διακαναλικής συνέντευξης του πρωθυπουργού και πρόβαλε την all star ταινία ''Η συμμορία των 12'', καταφέρνοντας να αποσπάσει 17,3% στα νεανικά κοινά.

Ακόμα και στο Mega πάντως δεν πρέπει να είναι και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, αφού αν στη θέση της διακαναλικής προβάλανε το Νησί, δε θα είχαν 28%, αλλά 70%!!!

Η συνέντευξη όμως του πρωθυπουργού προκάλεσε και... συναδελφικά μαχαιρώματα. Για διακαναλική ''εξαθλίωση'' έκανε λόγο ο Γιάννης Πρετεντέρης στην εκπομπή της Έλλης Στάη στον Flash, με αποτέλεσμα η Όλγα Τρέμη να είναι εκκωφαντικά απούσα στην χθεσινοβραδινή του ''Ανατροπή''. ''Εγώ απορώ με τους συναδέλφους δηλαδή για να είμαι ειλικρινής τι πάνε να κάνουν εκεί πέρα;'' σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αιχμές κατά Τρέμη και Χούκλη άφησε και ο Νίκος Χατζηνικολάου επαινώντας μόνο τον Αιμίλιο Λιάτσο... ''Μου άρεσαν πολύ οι ερωτήσεις του Αιμίλιου Λάτσιου, ο οποίος στις 21:35 (δηλαδή μισή ώρα μετά την έναρξη ) επανέφερε την συζήτηση στην αδυσώπητη πραγματικότητα. Πριν ο πρωθυπουργός είχε την συζήτηση στα μέτρα του'' είπε. Το ''πριν'' ήταν όταν ρωτούσαν οι παραπάνω κυρίες...

Είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα!

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails