Σαμαράς: «Καμμένος - Τσίπρας είναι για τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού»


Σαμαράς: «Καμμένος - Τσίπρας είναι για τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού»


Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στη Λάρισα, το βράδυ του Σαββάτου. Παράλληλα, υποστήριξε ότι τα φαινόμενα διαπλοκής προσπαθούν να φράξουν το δρόμο στη ΝΔ, καθώς δεν...
θέλουν να αλλάξει τίποτα. 



Ο κ. Σαμαράς είπε ότι ο Τσίπρας και ο Καμμένος δίνουν υλικό για τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού αλλά φτωχαίνουν την πολιτική. Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι η νίκη είναι σίγουρη καθώς ο λαός συσπειρώνεται και ξεσηκώνεται.

Όσο για τα φαινόμενα διαπλοκής, ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι "Μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη πολλοί που προσπαθούν να κόψουν τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία. Η διαπλοκή προσπαθεί να μας κόψει τον δρόμο. Γιατί δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε. Δεν μπορούν όμως να σταματήσουν την πρωτιά μας, ξέρουν ότι θα βγούμε πρώτο κόμμα και προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή".

"Από την αρχή είπαμε ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει. Τώρα βγαίνει και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης και λέει αυτό που λέγαμε εμείς από την αρχή", είπε ο κ. Σαμαράς.

Όσο για τη Χρυσή Αυγή ζήτησε από τον κόσμο να μην εμπλακούν με αυτούς που πουλάνε κούφιο πατριωτισμό. "Οι νεοναζί κρύβουν τα πρόσωπά τους. Κατεβαίνουν στις εκλογές αλλά κρύβουν τους υποψηφίους τους", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, η ΝΔ είναι η παράταξη που θέλει να αλλάξει τα πάντα προσθέτοντας ότι έχει καταθέσει σχέδιο για την οικονομική ανάπτυξη αλλά και για την αλλαγή του μοντέλου διακυβέρνησης της χώρας. Αναφέρθηκε επίσης στην πρότασή του για την αναθεώρηση του Συντάγματος και για την καθιέρωση ασυμβίβαστου μεταξύ υπουργού και βουλευτή, ενώ, επανέλαβε ότι με τις προτάσεις του για την λαθρομετανάστευση και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας βάζει τέλος στην «ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς».



Πηγή: newpost.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο Σαμαρας ειναι εντελως μαλακατς η το παιζει;

Related Posts with Thumbnails