ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο επισκέφθηκε αργά το απόγευμα αντιπροσωπεία του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο, και του επέδωσαν επιστολή, με την οποία του γνωστοποίησαν ότι συγκεντρώνουν τον αριθμό των δέκα βουλευτών και συγκροτούν Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Οι βουλευτές, είναι οι: Έλενα Κουντουρά, Μαρία Κόλλια, Μίκα Ιατρίδη, Μιχάλης Γιαννάκης, Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης, Παναγιώτης Μελάς, Δημήτρης Σταμάτης, Σπύρος Γαληνός και Πάνος Καμμένος.

Η νέα ΚΟ συνεδρίασε νωρίτερα και εξέλεξε πρόεδρο τον Π.Καμμένο, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Χ.Ζώη, αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπο τη Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, γραμματέα της ΚΟ τον Κ. Μαρκόπουλο, ενώ η Μίκα Ιατρίδου ορίστηκε ως σύνδεσμος της ΚΟ με τους πολίτες για την άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου και γραμματέας του κόμματος ο Μ.Γιαννάκης.

Η συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας δίνει στο νεοσύστατο κόμμα τη δυνατότητα κοινοβουλευτικής παρουσίας με όλα τα δικαιώματα που προβλέπει ο Κανονισμός του Κοινοβουλίου.

Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα, βάσει της νομοθεσίας, για εκπροσώπηση στα μέσα ενημέρωσης κατά την προεκλογική περίοδο.

«Ξεκινάμε τη μάχη μέσα στο Κοινοβούλιο ως αξιωματική αντιπολίτευση της συγκυβέρνησης», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος με την ιδιότητα του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails