Λαμία-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-2 Δίκαιη πρόκριση με εκτελεστή τον Παυλίδη

Σπουδαίο «διπλό» πήρε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στη Λαμία, καθώς νίκησε 2-0 την τοπική ομάδα, αποτέλεσμα που του έδωσε την
πρόκριση στη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.
Η Λαμία από την αρχή του παιχνιδιού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 15΄ ένα πολύ καλό σουτ του Καραπέτσα απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. 

Ενώ στο 17΄ ένα ακόμη σουτ από τον Διαμαντίδη από μακριά έδιωξε με γροθιες ο Σακελαρίδης. Στο 21' ο Παπαδήμας έκανε μια κάθετη πάσα στον Πάνο, αλλά την τελευταία στιγμή ο Σακελαρίδης βγήκε από την εστία του και τον πρόλαβε.

 Ο Αχιλλέας απείλησε για πρώτη φορά στο 37΄ όταν ο Νάκας εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ και ο Φιρινίδης έδιωξε με γροθιές με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Παμλίδη που έκανε την κεφαλιά για να μπλοκάρει πάλι ο τερματοφύλακας της Λαμίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν σταδιακά να κατακτούν χώρο στο γήπεδο και να βγαίνουν στη κόντρα. Στο 73΄ η Λαμία θα μείνει με 10 παίκτες καθώς ο Γόγολος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό παιχνίδι πάνω στο Νάκα. 

Στο επόμενο λεπτό θα εκτελεστεί το φάουλ από τον Νάκα για να διώξει ο Φιρινίδης σε κόρνερ. Το φάουλ το εκτέλεσε ο Νάκας και ο Παυλίδης με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 στο 74΄.

Μετά από 10 λεπτά στο 84΄ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και δεύτερο γκολ πάλι με τον Παυλίδη ο οποίος θα πλασάρει τον Φιρινίδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.


Στο 86΄ ο Μαλισσόβας έχασε μια μοναδική ευκαιρία καθώς βρέθηκε μόνος του τετ α τετ με τον τερματοφύλακα μέσα στην περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού μετά από κόρνερ του Τρικαλόπουλου ο Τσιαμπέρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Λαμίας.

ΛΑΜΙΑ (Περικλής Αμανατίδης): Φιρινίδης, Παπαστεργίου (61’ Ταμάμης), Καραπέτσας, Μικριτσιάν, Γόγολος, Παπαδήμας (61’ Κυπτίου), Μαλισσόβας, Κουτρομάνος (78’ Μαδούρας), Αντωνίου, Διαμαντίδης, Πάνος
 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Αποστόλης Στύλος): Σακελαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Τρικαλόπουλος, Κλιάνης (88’ Στάβρε), Νάκας (81’ Κυρτέγος), Παμλίδης (67’Τσιαμπέρας)


Πηγή: pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails