Παίκτης του Πιερικού ο Αλέξανδρος Τουλίκας


Την απόκτηση του Αλέξανδρου Τουλίκα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πιερικός. Πρόκειται για νεαρό ποδοσφαιριστή που είναι γεννημένος στις 19-09-1993 στη Θεσσαλονίκη, όμως κατάγεται από το Νομό Πιερίας. Ο Τουλίκας αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας, τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν δεξιός μπακ. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ προέρχεται από τα "σπλάχνα" του ποντιακού σωματείου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός αναφέρει:

Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Τουλίκα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι γεννημένο στις 19-09-1993 στη Θεσσαλονίκη, όμως κατάγεται από τον Νομό Πιερίας. Ο Τουλίκας παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού και του δεξιού οπισθοφύλακα. Προέρχεται από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου και αγωνίστηκε για δύο χρόνια ενώ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του συλλόγου.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεοαποκτηθείς παίκτης είπε: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Πιερικός. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να βοηθήσω την ομάδα όπου χρειάζεται. 



Πηγή: katerinisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails