Αναπηρία έως 35% σε ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ, ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ!



Παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, τσογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς "επιβραβεύονται" από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κατατάσσοντάς τους σε άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%, απολαμβάνοντας προνόμια (μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα)!


Ένα είδος ασυλίας λοιπόν σε αυτούς που καταστρέφουν παιδικές ψυχές, αλλά και σε...

κάθε είδους ανώμαλους, άτομα εθισμένα στο τζόγο, τύπους που κλέβουν αλλά και άλλους που έχουν τη κακή συνήθεια να καίνει από σπίτια και αυτοκίνητα (άρα περιουσίες άλλων) μέχρι δάση (άρα πνεύμονες οξυγόνου). Έτσι λοιπόν το Υπουργείο, βοηθάει τους Έλληνες πολίτες, ξεκινόντας από τους..."αδύναμους" για να φτάσει και στους υπόλοιπους.
Για να απολαμβάνεις λοιπόν ασυλία, γίνεσαι...πυρομανής και είσαι μια χαρά! Δείτε τις αποφάσεις πιο κάτω από την εφημερίδα της Κυβερνήσεως να φρίξετε...


ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, Αρ. Φύλλου 2611, 8 Νοεμβρίου 2011


Εδώ και ένα μήνα οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙεπιβραβεύονται με "ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ" (και μάλιστα από 20% μέχρι 30%). Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι και ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ (δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους δούμε να προκαλούν έξω από σχολεία), τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας!(και πάλι από 20% έως 30%)!


Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον έχουν "παρενδυτικό φετιχισμό",
ή σκέτο "φετιχισμό", ή "ηδονοβλεψία" ή "σαδομαζοχισμό", τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως "ανάπηροι" εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανός ακόμη και αναπηρικό επίδομα. (για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό "αναπηρίας" ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).

Με "ποσοστά αναπηρίας", επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι
έχουν "παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια", ή είναι "πυρομανείς" ή "κλεπτομανείς".
Με άλλα λόγια ένας σεσημασμένος κλέπτης μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί "ανάπηρος".
Και αν πείσει ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο και βάλει και καμιά φωτιά τότε σχεδόν σίγουρα εξασφαλίζει και αναπηρικό επίδομα!


Δείτε ολόκληρη τη σελίδα 102 (χωρίς τις επισημάνσεις):
Eδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι μέχρι σήμερα τίποτε από τα παραπάνω δεν θεωρούντο "αναπηρία" .
Δείτε τι ίσχυε μέχρι τώρα ΕΔΩ
Στη σελ 195 ξεκινάνε οι ψυχιατρικά-νευρολογικά νοσήματα με τα αντίστοιχα ποσοστά αναπηρίας, στις οποίες φυσικά δεν υπήρχαν ούτε η παιδοφιλία, ούτε η επιδειξιομανία ούτε ο φετιχισμός ούτε ο σαδομαζοχισμός ούτε οι λοιπές "αρετές"!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ


Με στοιχεία από το blog "antiparakmi", Μαχητής Θεσσαλονίκης και igeianet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails