Καρατζαφέρης: "ο Παπανδρέου τέλειωσε"

«Δώσαμε στον πρωθυπουργό μία ευκαιρία με τη ψήφιση του μνημονίου και της άλλαξε τα φώτα». Με τον τρόπο αυτό περιέγραψε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. , κ. Γιώργος Καρατζαφέρης τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται η ελληνική κυβέρνηση.

Συνέχισε δε λέγοντας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Real Fm πως «εδώ που φθάσαμε, θα πληρώσει ή η Ελλάδα ή οι έλληνες. Μου θυμίζει τον Καραμανλή πριν από δύο χρόνια και αυτό με φοβίζει», τόνισε με έμφαση. Επανέλαβε δε το συμπέρασμα στο οποί ο έχει καταλήξει ως προς την ικανότητα διακυβέρνησης, λέγοντας πως «αυτή είναι ανίκανη κυβέρνηση. Για μένα, σε ό,τι αφορά τον κ. Παπανδρέου έχει τελειώσει», ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως το επιτελείο του κ. Παπανδρέου δεν καταλαβαίνει. «Θέλω μία ομάδα κρούσης να τα πω αυτά», τόνισε, «Ο Παπακωνσταντίνου δεν καταλαβαίνει».


«Αν είναι να στήσουμε κάλπες για δημοψήφισμα και να μπούμε στη διαδικασία των εξόδων γιατί να μην κάνουμε εκλογές;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, κληθείς να σχολιάσει τα περί δημοψηφίσματος για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι την πρόταση περί δημοψηφίσματος προσπάθησε να την περάσει ο Πρωθυπουργός και κατά το πρόσφατο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, όμως, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «αυτά δεν πράγματα σοβαρά».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. πρότεινε την αντιγραφή και εφαρμογή του αμερικανικού φορολογικού συστήματος, το πάγωμα των τιμών για περίοδο τριών ετών, την προτροπή συγχώνευσης τραπεζών και την νομιμοποίηση όλων των χρημάτων που έχουν αποκτηθεί με πλάγιους τρόπους, υπό τον όρο το 25% των συγκεκριμένων χρημάτων να κατευθυνθεί στην αγορά κρατικών ομολόγων. Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης, επιπλέον, προτείνει να μειωθεί κατά 50% ο μισθός των μελών του εθνικού κοινοβουλίου και να μην ανανεωθούν οι συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν οι βουλευτές.

http://www.dailynews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails