Νέο συμβόλαιο με... αγκάθια


Η πανηγυρική πρόκριση της Ελλάδας ομάδας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, έφερε στο προσκήνιο και το θέμα της συνεργασίας του Οτο Ρεχάγκελ με την Εθνική ομάδα. Το συμβόλαιο του Γερμανού που έληγε στις 31 Δεκεμβρίου, έχει ρήτρα με την οποία...



...ανανεώνεται αυτομάτως έως τις 30 Ιουνίου του 2010, λόγω της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κυπελλο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, θα γίνει άμεσα συνάντηση του Σοφοκλή Πιλάβιου με τον Ρεχάγκελ, με θέμα συζήτησης την ανανέωση της συνεργασίας. Ποιο είναι το «αγκάθι» της υπόθεσης.



Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Ε.Π.Ο. ηταν σίγουροι ότι η άμμος στην κλεψύδρα του Ρεχάγκελ στην Εθνική τελείωνε, καθώς του καταλόγιζαν αρκετά λάθη, με εσφαλμένες τακτικές σε αγώνες, με αλλοπρόσαλλες κλήσεις παικτών στην Εθνική και με το διαφαινόμενο αποκλεισμό της ομάδας, από τον πιο εύκολο μάλιστα όμιλο των προκριματικών. Στους διαδρόμους της ομοσπονδίας, όλοι αναφέρονταν στο τέλος της διαδρομής του Γερμανού τεχνικού στην Εθνική ομάδα...

Ωστόσο το σκηνικό άλλαξε άρδην, φυσικά λόγω της πρόκρισης της Εθνικής στο Μουντιάλ και ο Ρεχάγκελ, έγινε και πάλι ο αγαπημένος όλων των φιλάθλων, ο παλιός καλός Οτο του Euro! Οσα ακολούθησαν του αγώνα στο Ντόνετσκ, ανάγκασαν την Ε.Π.Ο. να αναθεωρήσει τη στάση της και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Πρόεδρος της Σοφοκλής Πιλάβιος θα καλέσει άμεσα, ακόμα και εντός του 2009, τον Οτο Ρεχάγκελ σε μια πρώτη συζήτηση.

Φυσικά το ραντεβού θα γίνει... κεκλεισμένων των θυρών, καθώς επιθυμία του κ. Πιλάβιου είναι να μη διαρρεύσει το παραμικρό! Στο τραπέζι θα πέσει η πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του έως το Euro του 2012, αλλά στο σημείο αυτό βρίσκεται και το... αγκάθι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η οικονομική πρόταση θα είναι χαμηλότερη, καθώς υπάρχει η εκτίμηση ότι τα χρήματα που παίρνει ο Ρεχάγκελ είναι πολλά, ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης. Πάντως και σε περίπτωση υποχώρησης, η ΕΠΟ δεν θα ανέβει πιο πάνω από το τωρινό συμβόλαιο του, που προβλέπει αποδοχές 1.120.000 ευρώ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γερμανός ομοσπονδιακός θα πάρει και άλλα 600.000 ως μπόνους για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Αγνωστη παραμένει έως αυτή την ώρα η στάση που θα τηρήσει ο ίδιος, καθώς αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα, ακόμα και στον Γιάννη Τοπαλίδη...

Πάντως το σίγουρο είναι, ότι δεν θα συζητήσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας, με ίδια ή λιγότερα χρήματα, καθώς θεωρεί ότι έχει πετύχει πολλά με την Ελλάδα και οι τρεις προκρίσεις σε τελικούς μεγάλους διοργανώσεων και η κατάκτηση του Euro μιλούν από μόνα τους!
Από πλευράς συναισθήματος, βλέπει με μεγάλη θέρμη το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, αλλά όπως είπαμε όλα θα κριθούν από το ύψος της οικονομικής πρότασης!

Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails