ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ...

Όλα γύρω σου γυρίζουν τραγουδάει ένα γνωστός τραγουδιστής...και βγήκε προφητικός!
Είδατε κύριοι πόσο εύκολο είναι? Μια προσωπική κόντρα, ένα καπρίτσιο, το οποίο βέβαια βάλατε πάνω από το κόμμα σας, πάνω από τα ιδανικά του κάθε Νεοδημοκράτη, μας έφτασε εδώ. Αυτό το 3-1 ομολογώ πως ήθελε πολύ μεγάλη προσπάθεια να το καταφέρετε κύριοι, Μπράβο σας.
Και αν κάποιοι πανηγυρίζουν για την πρωτιά καλά θα ήταν να ηρεμίσουν λίγο. Να μετρήσουν το κακό που κάνανε στη Νέα Δημοκρατία και μετά να δουν το προσωπικό τους ώφελος. Να αναρωτηθούν γιατί αν και πρώτοι, τους λοίπουν στραυροί (και κατά πόσο μπορούν να χαίρονται μ'αυτο).
Τώρα όσο για κάποιους άλλους που υσήχασαν απότομα, τι να πω. Τα λάθη πληρώνονται λέει μια σοφή ρήση του λαού μας. Και αυτό ακριβώς κάνετε τώρα εσείς. Πληρώνεται τις λάθος επιλογές, πληρώνεται τις λάθος κουβέντες, πληρώνεται τις λάθος υποσχέσεις.
Ας μην το κουράζω και πολύ όμως γιατί καταντάει εκνευριστικό. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς σήμερα, από την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, είναι μπράβο κύριε Δημόπουλε που καταφέρατε να να αυξήσετε τους σταυρούς σας (ο μόνος απο τη Νέα Δημοκρατία) και ο κόσμος σας τίμησε, μπράβο κυρίε Τόκα για τον αξιοπρεπέστατο αγώνα που κάνατε και για το θετικότατο αποτέλεσμα που πήρε για πρώτη φορά, μπράβο κυρία Τσιντικίδου για το τελικό αποτέλεσμα που φέρατε και σας δικαιώνει απόλυτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails