Άρση ασυλίας βουλευτή ζήτησε ο εισαγγελέας


Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Μιχάλη Κατρίνη, βουλευτή Ηλείας, ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που κατηγορείται για πλαστογράφηση εγγράφου το οποίο πιστοποιεί την παραίτησή του από τη θέση οδοντιάτρου του ΙΚΑ, ώστε να είναι νομίμως υποψήφιος στις εκλογές του 2007

Ο Μιχάλης Κατρίνης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εξελέγη δύο φορές. Στις εκλογές του 2007 και σε αυτές του 2009. Μετά την πρώτη εκλογή του, κατετέθη μήνυση από συνυποψηφίους του, οι οποίοι γνώριζαν από πρώτο χέρι πως ποτέ δεν υπέβαλε παραίτηση, ως ορίζει ο νόμος, πως κανένα έγγραφο παραίτησής του δεν έφθασε ποτέ στο ΙΚΑ και πως κατά τη διάρκεια του επίμαχου διαστήματος πληρωνόταν κανονικά από τον Ασφαλιστικό Οργανισμό. Αν και στην αρχή ισχυριζόταν πως δεν ήταν υποχρεωμένος να παραιτηθεί, στη συνέχεια άλλαξε τακτική, πλαστογράφησε έγγραφο και το κατέθεσε ως αποδεικτικό παραίτησης. Στη μήνυση που κατετέθη εναντίον του βουλευτή Μιχάλη Κατρίνη, εκτός των άλλων αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβάνονται και δύο γραφολογικές εξετάσεις δια των οποίων καθίσταται απολύτως σαφές πως η υπογραφή δεν είναι αυτή του βουλευτή.

Το σχόλιό μας:
Εδώ και τώρα διαγραφή κύριε Παπανδρέου του κυρίου αυτού, και άρση της ασυλίας του αμέσως να ξεβρομίσει ο τόπος. Κοντεύουν να τελειώσουν οι 100 μέρες και βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για σκάνδαλα! Γιατί ως γνωστών τα κανάλια είναι ακόμα άμεσα ελεγχόμενα της κυβερνήσεώς σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails