Και ο χορός των εκλογών καλά κρατεί

Μετά την εκλογή προέδρου κόμματος από τη βαση, προέδρου ΟΝΝΕΔ από τη βάση, προέδρου ΝΟΔΕ από τη βάση, σειρά έχει η εκλογή προέδρου ΟΝΝΕΔ Πιερίας μα φυσικά κι αυτή από τη βάση.

Άντε να δούμε που θα πάει αυτό το πράμα με τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία.

Δεν τα κατάφερε ο Πιερικός

Ο Πιερικός και μαθηματικα πλέον έχει χάσει κάθε ελπίδα για άνοδο στην Α' Εθνική.
Σήμερα έχασε από τον Πανσεραϊκό με 1-4 και πλέον κάνει σχέδια για την επόμενη χρονιά.

Ο Μάκης Γιαλένιος νέος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας.


Ο Μάκης Γιαλένιος εκλέχτηκε από τον πρώτο γύρο νέος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας. Οι κάλπες στα δεκατρία τμήματα άνοιξαν στις επτά η ώρα και η καταμέτρηση συνεχίζεται. Μέχρι στιγμής αυτοί που ψήφισαν έχουν ξεπεράσει τις τρεις χιλιάδες.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σήμερα στις 20:00)


Σήμερα στις 20:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης.
Ο Πιερικός μας αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στις 8 το απόγευμα επιδιώκοντας μια νίκη που θα τον βάλει ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 1ης θέσης και θα τον φέρει στα σαλόνια της Α' Εθνικής.

Καλή επιτυχία Πιερικάρα!

Επιστρέφει ο Καραμανλης


Μετά από τόσο καιρό στην αφάνεια ο πρώην πρωθυπουργός επιστρέφει με μια συνέντευξη σε έγκριτο δημοσιογράφο και θα είναι καταπέλτης. Βέβαια δε θα σταματήσει εκεί αφού όπως λένε οι πληροφορίες μας στο συνέδριο του κόμματος θα κάνει το μεγάλο come back. Εις αναμονή λοιπόν για τις κινήσεις Καραμανλή και την επιρροή που θα έχουν στο πολιτικό σκηνικό.


Όλα έτοιμα για τις σημερινές εκλογές της ΝΟΔΕ, αν και πιστεύουμε πως οι ενστάσεις για τους καταλόγους της ΟΝΝΕΔ θα είναι αρκετές.
Παρ'ολα ταύτα να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και φυσικά ας κερδίσει ο καλύτερος.

Το μεγαλύτερο Σκάνδαλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο


Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο παράγοντας που φέρεται να μιλάει στο τηλέφωνο είναι το μέλος του Δ.Σ του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Δουκάκο.

Το τι λέει μέσα στην κασέτα δεν λέγεται. Για ντόπιγκ του Λεμονή σε παίχτες, για τον Πιλάβιο που κάθεται σούζα στον Ν.Πατέρα, ύβρεις κατά του Κόκκαλης και της Θύρας 7, πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Ύστερα από αυτή την συνομιλία θα φύγει νύχτα από τον σύλλογο καθώς ο κόσμος του Ολυμπιακού και του ποδοσφαίρου δεν θέλει αυτή την νοοτροπία στο πρωτάθλημα.

Δεν απασχολεί κανέναν από τον κόσμο αν τα είπε off ή On the record! Σημασία έχει ότι όλα αυτά είναι γεγονότα.

Για να ακούσετε το ...

υλικό σύμφωνα με πληροφορίες μας(πάντα) υπάρχει ανεβασμένο σε blog με το όνομα του παράγοντα theodoridisavas.

H πληροφορία ήρθε πριν από λίγο από έναν αναγνώστη που άκουσε το υλικό από το blog.
Επειδή δεν γνωρίζουμε αν είναι προϊόν υποκλοπής ή μοντάζ συνεντεύξεων δεν μπορούμε να το βάλουμε σεβόμενοι την νομοθεσία. Όμως χρειάζεται η παρέμβαση της δικαιοσύνης γιατί σύμφωνα με πληροφορίες λέγονται σημαντικά πράγματα.


Τρομερή σύμπτωση για τον "Α.Ρόκο"...

Το ψευδώνυμο Ρόκος που χρησιμοποίησε ο κουμπάρος του κ. Μαντέλη για το λογαριασμό των "μαύρων" χρημάτων της Siemens, εντελώς συμπτωματικά, συμπίπτει με το χαϊδευτικό όνομα που χρησιμοποιεί ο κ. Μαντέλης για τον γιο του. Το όνομα του γιου του είναι Χαράλαμπος και το υποκοριστικό του Χαράλαμπος στην Κεφαλονιά, όπου είναι και η καταγωγή του κ. Μαντέλη, είναι Ρόκος.

Κάτι συμπτώσεις που συμβαίνουν σάυτή τη χώρα...

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μαντέλης


Στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμα ο κ. Μαντέλης όσο κι αν κάποιοι θέλανε να βρίσκεται στο Μπακού.
Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και δίωξη σε βαθμό κακουργήματος βαραίνουν τον κ. Μαντέλη.

Δηλώνει παρόν η ΟΝΝΕΔ

Πολλοί οι υποφήφιοι για τις διάφορες θέσεις μέσα στη ΝΟΔΕ. Από τους υποψηφίους βέβαια δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι επίδοξοι και φιλόφοξοι νέοι και νέες της ΟΝΝΕΔ. 3 άτομα ήδη έχουν δηλώσει επίσημα την πρόθεσή τους να εγκαταλείψουν την ΟΝΝΕΔ και να ασχοληθούν με την ΝΟΔΕ. Αν και η άποψή μας είναι "κάθε πράμα στον καιρό του..." τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους τους.

Ο Γιάννης Αμοιρίδης στη "Ζούγκλα"


Καλεσμένος του Μ. Τριανταφυλόπουλου και της τηλεοπτικής εκπομπής "Ζούγκλα" θα είναι το βράδυ ο Βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης. Το θέμα της συζήτησης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αλλά πιστεύουμε πως πολύ σύντομα θα το ξέρουμε κι αυτό.

Στοιχεία σοκ για την ανεργία στη χώρα μας

Στοιχεία σοκ για την ανεργία στη χώρα μας φέρνει στο φως η ολοήμερη έρευνα του Flash 96, μία μέρα μετά την πρόβλεψη του ΟΟΣΑ για ανεργία από 9,5% το 2009 σε 12,1% φέτος και 14,3% το 2011.

Η ανεργία αγγίζει το 13% στην Αθήνα και το 20% στα δυτικά προάστια, ενώ αυξάνεται η μαύρη εργασία. Στο 24% η ανεργία στον Πειραιά. Ξεπερνά το 20% στη Θεσσαλονίκη όπου άνεργος είναι ένας στους τρεις νέους. Πλήττονται ιδίως οι γυναίκες.

Εφιαλτική εικόνα στη Νάουσα όπου χωρίς δουλειά είναι εννέα στους δέκα οικοδόμους, ενώ γενικά η ανεργία το χειμώνα φτάνει το 50%. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 4500 κλωστοϋφαντουργίες που είχε η πόλη έμειναν μόνο οι 350 – απ αυτές οι 200 βρίσκονται στο κόκκινο.

Επίσης στον τομέα του ξύλου από τις 700 έμειναν μόνο 200 θέσεις εργασίας και στα διαλογητήρια 1.000 από τις 3.000.

Εν όψη εκλογών...

Εν όψη εκλογών ΝΟΔΕ Πιερίας θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και ελπίζουμε πως στο τέλος θα κερδίσει ο καλύτερος.

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ




Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, στις 2 η ώρα περίπου σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου ενός κτιρίου επί της οδού Θεσσαλονίκης 73 στην Κατερίνη. Οι περίοικοι ακούγοντας τον εκκωφαντικό κρότο, πετάχτηκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους και ο δρόμος πλημμύρισε με σπασμένα γυαλιά. Γείτονες ανέφεραν ότι λίγα λεπτά πριν την έκρηξη είδαν δύο άτομα με μηχανάκι να φεύγουν από το χώρο.
Από την πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης πληροφορηθήκαμε ότι δεν έχει βγει ακόμη το πόρισμα που θα κάνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη.

Παραίτηση από τη ΝΔ και στη Ζάκυνθο…


Η Ελένη Πυλαρινού ένα από τα ιστορικότερα και εντιμότερα στελέχη της Ν.Δ. στη Ζάκυνθο με επιστολή της στον Γραμματέα της Κ.Ε. της Ν.Δ, Λ. Ζαγορίτη, ανακοινώνει την παραίτησή της από το κόμμα και μιλάει …με εκφράσεις που πολλοί θα ήθελαν να είχαν το θάρρος να δημοσιοποιήσουν.
Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια στο...
χώρο της Ν.Δ. στην Ζάκυνθο και όχι μόνο μια και ήταν και μέλος στην Κεντρική Επιτροπή.

Προς τον Γραμματέα της Κ.Ε. της Ν.Δ.
Κύριε Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, επί είκοσι πέντε χρόνια αγωνίστηκα για τις ιδέες και τις αρχές που η μεγάλη μας, κάποτε, παράταξη πρέσβευε. Για μένα πρωταρχικό ρόλο δεν έχει η μεγάλη ή η μικρή χρονική διάρκεια που κάποιος υπηρέτησε και αγωνίστηκε για τα ιδεώδη της Ν.Δ., αλλά η συνέπεια , η ειλικρίνεια και η πραγματική πίστη σ΄αυτά . Πάντα πορεύτηκα με αυτές τις αρχές και ποτέ με άξονα το προσωπικό συμφέρον ανάλογα με τις πολιτικές συγκυρίες.
Η σημερινή, δεινή για την Πατρίδα μας, κατάσταση απαιτεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την παρουσία μιάς Νέας Δημοκρατίας που θα υπηρετεί το συμφέρον της Χώρας και του Πολίτη και δεν θα τρέμει το πολιτικό κόστος. Δυστυχώς η σημερινή στάση της νέας Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καμμιά σχέση με τα ιδεώδη της φιλελεύθερης παράταξης που υπηρέτησα και πίστεψα. Το πολιτικό θάρρος έχει εκλείψει και η φωνή του απλού νεοδημοκράτη αγνοείται. Αγνοείται, εάν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα, αφού ούτε η κοινοβουλευτική ομάδα συνεδριάζει , ώστε να εκφρασθούν οι εκλεγμένοι από τον λαό βουλευτές , ούτε η κεντρική επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι άσχετοι χειροκροτητές παρά τα μέλη της. Οι αρχές της Δημοκρατίας και της Νέας Δημοκρατίας επιβάλουν στάση ευθύνης από την ηγεσία. Η αγανάκτηση του απλού ψηφοφόρου της Ν.Δ. ολοένα και μεγαλώνει καθημερινά, αφού βλέπει ότι η παράταξη είναι απούσα από τα τεκταινόμενα στην Πατρίδα. Σήμερα βλέπουμε μια Παράταξη απλώς εκδικητική προς αυτούς οι οποίοι με συνέπεια υπηρέτησαν και υπηρετούν τα ιδεώδη της . Ο κόσμος γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι πραγματικά πλήγωσαν την παράταξη .
Η Νέα Δημοκρατία με τίμησε και την τίμησα πάντοτε από θέσεις εκλεγμένες και άμισθες. Συνδικαλίστρια τις ΔΑΚΕ καθηγητών επί χρόνια, δύο φορές Δημοτική Σύμβουλος, υποψήφια Δήμαρχος στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
Ο σεβασμός μου στον απλό νεοδημοκράτη αγωνιστή είναι και θα είναι απεριόριστος αλλά η συνείδηση είναι αυτή που πάντοτε καθόριζε τις πράξεις μου.
Η πολιτική απραξία πρέπει να σταματήσει αν θέλουμε να είμαστε απολύτως συνεπείς στις απόψεις μας. Αυτή την ώρα κανείς δεν μπορεί να κρύβεται. Ο νεοδημοκράτης είναι εξοργισμένος, γιατί περιμένει καθαρό πολιτικό λόγο και δεν τον ακούει, περιμένει ξεκάθαρη άποψη και δεν υπάρχει. Καλείται, όπως και όλοι οι συμπατριώτες μας, να κάνει τεράστιες θυσίες και αυτό το οποίο απαιτεί είναι τουλάχιστον αλήθεια και ουσιαστικό πολιτικό λόγο από την Ν.Δ..
Δεν αλλάζω τις ιδεολογικές αρχές και τα πιστεύω μου, δεν θα συμβάλλω όμως στη διαστρέβλωση των ιδεολογικών αρχών της Παράταξής μας. Δεν αισθάνομαι ότι εγκαταλείπω τη Νέα Δημοκρατία ,γιατί απλά με την σημερινή της μορφή δεν είναι αυτή για την οποία πάλεψα καθημερινά.
Είμαι και θα παραμείνω ενεργός πολίτης, με ελεύθερη σκέψη.
Παρακαλώ να με διαγράψετε από τα μητρώα μελών του κόμματος.
Ελένη Διον. Πυλαρινού
Κοινοποίηση
Πρόεδρο Ν.Ο.Δ.Ε. Ζακύνθου

Σχόλιο:
Και ο χορός συνεχίζεται...

Πεδιό Μάχης το κέντρο της Αθήνας


Γυαλιά καρφιά τα έκαναν και πάλι μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Αθήνας. Τρεις νεκροί μέχρι στιγμής ο απολογισμός σε φωτιά σε τράπεζα που προκλίθκε από βόμβες μολότοφ. Πολλά κτίρια βρίσκονται στο έλεος της πυρκαγιάς ενώ σε αλλά έχει περιοριστή η πύρηνη λέλαπα.

Α να δουμε που θα φτάσει...

Related Posts with Thumbnails